Video: Hunter boots Herfst Collectie 2014

De Hunter regen laarzen wie kent deze nou niet? De laarzen zijn fashionable en uitstekend geschikt voor een festivalletje of twee. De Hunter collectie heeft voor aankomende Herfst nieuwe laarzen aan het rijtje toegevoegd. Het gaat hier om echte Hunter regenlaarzen met een hak eronder. Hebben we het hier nou overĀ Heeled wellies?!

Regenlaarzen met een hak wordt blijkbaar het nieuwe beeld op festivals of iedereen ze leuk gaat vinden weten wij nog niet zo zeker van de redactie. Wij vinden ze nogal apart, maar je kan het zo gek genoeg niet maken. Popster Jessie J is er in ieder geval weg van en vertelt dat ze niet kan wachten om deze schatjes te dragen naar het festival seizoen. Jessie J is een groot fan van de Hunter boots en ze zat daarom ook first row bij de show.

Met haar zaten niemand minder dan KatyB en Magician Dynamo. Dynamo was hier aanwezig, omdat hij de show op een magische wijze opende. De illusionist voerde zijn legendarische matrix truc uit voordat hij zichzelf en acht modellen van de catwalk compleet liet verdwijnen. Tijdens het optreden droeg Dynamo een fel gekleurd blauw jack van de nieuwe Hunter herfst collectie. Magisch was het in ieder geval!

No more articles