Video: het eindresultaat van een Vogue editorial shoot

Afgelopen weken schreven we al over de Vogue serie Petal Pushers. Petal Pushers is een serie van drie afleveringen waarbij je Vogue je meeneemt achter de schermen. Love it!

We hebben inmiddels twee afleveringen gezien en we zijn totally hooked! Helaas is de derde aflevering alweer de laatste aflevering, maar we hebben er weer volop van genoten.

Tijdens de derde aflevering zien we wat er gebeurd na de editorial shoot. Als de shoot voorbij is, is het afwachten totdat de foto’s binnen zijn. Dan komt het cruciale moment: worden de foto’s goedgekeurd voor het nieuwe nummer van Vogue? De foto’s worden goedgekeurd door editor in chief Anna Wintour.

In de aflevering zien we dat de foto’s – zodra ze binnen zijn – eerst bewerkt worden. Vervolgens worden ze aan de muur gehangen. Hierop zijn alle pagina’s van het Vogue-nummer te zien. Waar wordt de shoot ingevoegd? Past de shoot bij de rest van het nummer?

De video laat perfect het laatste deel van een editorial shoot zien. Na het zien van deze drie afleveringen heb je een beeld van wat een fashion editor bij Vogue precies doet. Ahh, what a dream job.

Benieuwd naar de derde aflevering? Bekijk hem hieronder.

 

 

 

 

No more articles