Video: fashion show H&M Studio AW14

Gisteren vond de fashion show van H&M Studio, de nieuwe naam voor H&M’s seizoensgebonden collectie, plaats tijdens Paris fashion week.

H&M Studio heeft haar eigen design team binnen H&M die ieder seizoen een limited-edition collectie met trendy looks en statement pieces ontwerpen.

Tijdens de show werden de trends voor de aankomende herfst getoond. Als het aan H&M Studio ligt dragen we ook deze winter weer hoge laarzen met een stevige hak gecombineerd met de trusty oversized coat. We zien leer, zijdesatijn, sequin, fake fur, glitter, transparant and more! Wat ons betreft een regelrechte musthave collectie.

De show vond plaats in het historische Grand Palais in Parijs. Grand Palais was omgetoverd tot een zilverkleurige ‘abstract cityscape’ met grafische lijnen en punten. Terwijl de prachtige modellen, waaronder de Nederlandse Saskia de Brauw en Imaan Hammam, in snelvaart over de catwalk lopen geeft de Franse upcoming zangeres HollySiz een live performance.

Zo’n 600 gasten waren naar het Grand Palais in Parijs gekomen om de nieuwste collectie te aanschouwen, waaronder Miranda Kerr, Jourdan Dunn, Jessica Alba, Solange Knowles en Olivia Palermo.

Klik hier voor de complete live stream van de show inclusief interviews.

Wat vind jij van de H&M Studio AW14 collectie?

De collectie zal in geselecteerde winkels en online verkrijgbaar zijn vanaf 4 september 2014.

No more articles