Video: Dermablend campagne video

Misschien ken jij het merk Dermablend niet, omdat je het nog nooit nodig heb gehad. Het is namelijk een hele sterke camouflage voor je huid. Het is niet zomaar een foundation, maar het wordt gebruikt om tatoeages, littekens, acne en zelfs huidziektes te verbergen.

Het merk Dermablend staat ook bekend om zijn vrij heftige reclames. Zo is ook een populaire reclame van hun die met de man met de meeste tatoeages. Misschien ken je hem wel van de clip met Lady Gaga. Hij is namelijk helemaal vol getatoeƫerd als skelet. Met Dermablend kregen ze al zijn tatoeages weg en leek die gewoon een normaal persoon zoals jij en ik.

Nu hebben ze een nieuwe serie van video’s genaamd Camo Confessions. Hier laten verschillende mensen zien hoe ze dagelijk Dermablend gebruiken. Ze gebruiken dit product eigenlijk om normaal door het leven te kunnen. De video die wij laten zien is van Cheri Lindsay die de huidziekte Vitiligo heeft die haar pigment aan tast. Je ziet dat ze door Dermablend eruit ziet zoals ieder ander. Wat vind jij van de video’s? Te choquerend of is het juist knap van die mensen?

No more articles