Video: Chanel Dubai show

Karl Lagerfeld zou Karl Lagerfeld niet zijn als hij een desert Island kon omtoveren binnen een paar weken tot een paradijs van haute couture kleding. Gisteravond maakte Karl Lagerfeld een spetterende optreden met zijn Chanel Dubai Show.

De show werd expres in het midden oosten gegeven, omdat hij een groot fan is van het land en Karl Lagerfeld denkt dat Coco dat ook was. “She would have been fascinated by the Middle East, just as she was fascinated by China and England,” vertelt Karl Lagerfeld aan de Telegraph.

Sommige prints en outfits waren dan ook op kledij uit het midden oosten geïnspireerd, maar we zagen ook heel veel kenmerkende outfits van Chanel. Zoals we van Karl verwachten gaf hij hier en daar wel een nodige twist aan de signature items van Chanel.

De modellen waren vooral te zien met big poofy hair versierd met verschillende haaraccessoires. Zo had elk model wel in het midden van haar haarscheiding een Chanel embleem of een half maantje. De look werd afgemaakt met hevige oog make-up we are loving it! Bekijk hieronder een gedeelte van de fabulous Chanel Dubai Show.

No more articles