Victoria’s Secrets nieuwe parfum

Als jij dacht dat Victoria’s Secret is opgerich door een misterieuze vrouw genaamd Victoria zit je er helemaal naast. Roy Raymond, een zakenman die zich schaamde als hij lingerie voor zijn vrouw kocht in een groot warenhuis, is nadat hij afgestuurd was aan Stanford Graduate School of Business begonnen met het opzetten van Victoria’s Secret. Op dit moment is Victoria’s Secret Amerika’s grootste lingerieleverancier, maar het bedrijf produceert veel meer dan enkel lingerie. Het merk heeft een goed lopende beauty en parfumlijn.

De Amerikaanse Martha Hunt is het model dat op de advertentie van Victoria’s Secrets nieuwste parfum staat. De nieuwe geur met de naam Fearless is onderdeel van de Fearless lijn. Begin september werden de beelden van de lingerie shoot voor de lijn getoond, en nu zijn ook de campagne beelden van het parfum bekend gemaakt. Op de beelden zie je Martha Hunt in lingerie uit de nieuwe lijn poseren met een flesje Fearless in haar hand.

Victoria’s Secret beschrijft de parfum als een sexy geur met een downtown edge. Het parfum is een mix van zwarte bes en paarse diamant iris.

In Nederland zijn er op dit moment geen winkels die Victoria’s Secret lingerie verkopen. Wel zijn er op Schiphol twee winkels, een voor en een achter de douane, die de beauty lijn van het merk verkopen. Victoria’s Secret is ook te bestellen via de website.

 

No more articles