Victoria’s Secret opgelicht voor $53.000

Je hebt van die mensen die het leuk vinden om dingen te stelen. Vaak doen ze het voor de kick. Bij Nathilia N. Hooks was er geen houden meer aan en het prachtige lingeriemerk Victoria’s Secret is hier de dupe van geworden. Nathilia heeft namelijk voor $53.000 aan Victoria’s Secret Lingerie gestolen. Nathilia werd een jaar lang gesignaleerd in de Victoria’s Secret winkels van California, waar zij heel sluw te werk is gegaan.

De vrouw gebruikte schroevendraaiers om de anti-diefstal labels uit de producten te verwijderen en bracht daarna de gestolen producten zonder bonnetje terug naar een winkel en vroeg of het mogelijk was het te ruilen tegen een ander artikel. Hiervoor kreeg zij haar geld en een bonnetje terug. Met het bonnetje dat ze kreeg, ging ze weer naar een andere Victoria’s Secret winkel om geld terug te laten storten op haar pas.

Het blijkt dat Nathilia N. Hooks de afgelopen 18 maanden 255 keer heeft gestolen in 37 winkels. De vrouw is gearresteerd en is nu in voorlopige hechtenis. Ze is aangeklaagd voor detailhandel diefstal, diefstal, georganiseerde fraude en het witwassen van geld.

Ben jij ook zo benieuwd naar het gezicht van deze vrouw? Bekijk het hieronder!

No more articles