Victoria’s Secret nieuwe campagne

Very Sexy Scandalous, zo luidt de nieuwe campagne titel van het Amerikaanse merk Victoria’s Secret. In deze campagne foto’s zijn de topmodellen Candice Swanepoel, Jasmine Tookes en Martha Hunt te zien.

We zijn al bijna de dagen aan het aftellen totdat de modeshow van Victoria’s Secret weer begint. Om ons nog wat meer te laten verlangen hebben ze weer nieuwe campagne foto’s uitgebracht. De drie modellen zijn te zien in lingerie setjes met veel kant en de push-up beha’s zijn ook aanwezig. Zoals de titel al zegt zijn de foto’s in het thema ‘schandalig sexy’. De drie modellen zijn allemaal te zien in lingerie in blauwe- zwartachtige tinten. De foto’s wekken het idee op alsof de modellen allemaal stiekem zijn vastgelegd.

Op de website is deze nieuwe collectie al verkrijgbaar. Daar zijn onder andere ook Victoria’s Secret modellen te zien als Karlie Kloss en Doutzen Kroes. De prijzen lopen vanaf $18 tot $98. De nieuwe campagne bevat niet alleen maar lingeriesetjes maar ook parfums, lotion en een giftbox. Voor een kijkje naar de nieuwe collectie kan je terecht op de site van Victoria’s Secret. Hieronder hebben wij de foto’s van de nieuwe campagne met de drie supermodellen. En niet vergeten, begin december is de modeshow weer te zien!

No more articles