Victoria’s Secret modeshow opnamedag

Het is eindelijk zover. Vandaag gaan de Angels de runway op om een geweldige show neer te zetten voor ons en voor het live publiek. Zoals we wel verwacht hadden was het niet zomaar een tripje naar Londen. Er was een gehele privé vlucht geregeld voor de Angels en sommige bekenden mensen, waaronder Chiara Ferragni.

En natuurlijk moest iedereen dit ook weten. Op de app van Victoria’s Secret kon je filmpjes en foto’s zien die de andere fans niet konden zien. Maar gelukkig postte Victoria’s Secret op hun Instagram foto’s en ook alle Angels deden volop mee. Het is overigens de tweede keer dat de show niet in Amerika wordt gehouden. In 2000 werd het gehouden in Cannes, en nu in Londen.

Eenmaal aangekomen in Londen begon de spanning voor de dames. En ze hadden vast allemaal wel een jetlag, in plaats van even een paar uurtjes bij te slapen zijn de meeste Angels de sportschool ingedoken. Ze zijn daarna doorgegaan naar New Bond Street waar de Victoria’s Secret winkel zich bevindt om daar de pers wat kiekjes te gunnen. En daarna en vandaag nog hebben ze drukke dagen met zich helemaal klaar maken, oefenen en dan eindelijk de echte show! Op 9 december wordt ‘ie uitgezonden in Amerika op CBS en in Nederland pas op 15 december op Net5.

Bekijk hieronder de foto’s van de afgelopen dagen.

@behatiprinsloo, @iza_goulart, @angelcandices & @doutzen take a break in some fancy footwear. #VSFashionShow #LegsForDays #regram
No more articles