Victoria’s Secret Holiday Campagne

Ja, dames, het is weer zover. De Victoria’s Secret Fashion Show mag dan al wel voorbij zijn, dat betekent niet dat de Holiday Campaign niet meer komt. We zijn nog lang niet klaar met de Angels! En zij ook nog niet met hun publiek. Gelukkig maar, want wat zijn ze toch weer prachtig in de campagne.

Deze tijd van het jaar lijk je nauwelijks te overleven zonder ook maar iets nieuws gehoord te hebben over Victoria’s Secret. De afgelopen weken waren we druk bezig om hun social media’s bij te houden en op de hoogte te zijn van de laatste updates en voorbereidingen voor de jaarlijkse Fashion Show. Nu dit achter de rug is, kunnen we verder gaan naar hun Holiday Campaign.

De campagne bevat de meest succesvolle en bekende modellen en Angels van het moment van VS. Hieronder hebben wij dé Holiday Campaign van 2014 voor je klaar staan. De modellen die we voorbij zien komen en die stralen en schitteren in de korte film zijn Karlie Kloss, Lili Aldridge, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Adriana Lima en natuurlijk alle andere modellen. Ook onze eigen Doutzen Kroes zien we een paar seconden in een flits voorbij komen. De setjes en vleugels die gedragen worden zijn zoals altijd weer absolutely stunnig! Ook de geur van Victoria’s Secret zien we erin voorkomen. Mooie reclame. Kijk snel mee en enjoy!

No more articles