Victoria’s Secret heeft dit jaar twee Fantasy Bra’s!

Over een maand is het zover: de Victoria’s Secret Fashion Show! Ondanks London Fashion Week, New York Fashion Week en alle andere Fashion Weeks geweest zijn, zijn de modehsows van 2014 nog niet voorbij. Twee december laten onze favoriete Angels de mooiste lingerie zien op de catwalk.

Het was al bekend dat onder andere Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Jasmine Tookes, Karlie Kloss, Lais Ribeiro, Lily Aldrigde en Lindsay Ellingson tijdens de modeshow te zien zullen zijn, maar daarmee blijft er nog een vraag onbeantwoord. Wie draagt dit jaar de Fantasy Bra? Sinds 2001 is bijna elk jaar de Fanatsy Bra een belangrijk onderdeel van de modeshow geweest. Er werd elk jaar een model uitgekozen die de eer kreeg om deze opvallend versierde BH te showen. De duurste Fantasy Bra werd gedragen door Gisele B√ľndchen in 2000, deze BH verscheen alleen in de catalogus en niet tijdens de fashion show.¬†

Dit jaar besloot Victoria’s Secret het anders te doen en koos voor de eerste keer twee Fantasy Bra dragers, en dus ook twee Fantasy Bra’s. Adriana LIma en Alessandra Ambrosio zijn dit jaar de gelukkig die elk in een BH met een waarde van $2 miljoen de catwalk op mogen. Adriana Lima’s Fantasy Bra is donkerblauw en die van Alessandra Ambrosio is rood met gouden en blauwe details.

Bekijk hieronder de foto’s van de Fantasy Bra die op de Instagram pagina van Victoria’s Secret te zien zijn:

 

No more articles