Victoria’s Secret Angels lezen kerstverhaal voor

De Victoria’s Secret Angels staan er natuurlijk om bekend dat ze vaak te zien zijn in zo weinig mogelijk kleding. En dan vooral als ze de catwalk oplopen voor de jaarlijkse fashion show. Maar ook voor het feestseizoen zijn de Angels op hun best. In plaats van dat ze een nieuwe kerstcampagne hebben geschoten zijn de Angels bij elkaar gekomen om een kerstverhaal voor te lezen.

In het filmpje hieronder kan je genieten van Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Karlie Kloss, Doutzen Kroes en Adriana Lima. Ze zijn allemaal te zien in mooie, zijden pyjama’s. Om de beurt lezen ze een stukje voor uit het verhaal en dat gaat niet altijd heel serieus. De Angels zijn lekker hunzelf en maken er zoals altijd weer een gezellig boeltje van. Ze lezen niet zomaar een kerstverhaal voor maar het beroemde verhaal genaamd “Twas the Night Before Christmas”. Ze hebben het natuurlijk wel een beetje aangepast naar hun eigen smaak zodat het wel leuk is om voor te lezen.

Ben je benieuwd hoe stunning de Angels eruitzagen in het filmpje? Dan kan je hieronder nog even verder kijken. Misschien doe je op deze manier ook nog inspiratie op voor een leuke pyjama.

No more articles