Victoria’s Secret Angels in Vogue

Bijna alle bekende designers hebben hun grote modeshows op de Fashion Weeks over de hele wereld al achter de rug, maar dat geldt niet voor elk merk. Over twee maanden komt de modeshow die ook menig man niet erg vindt om te kijken weer op TV. We hebben het natuurlijk over de show van lingeriemerk Victoria’s Secret! De show zal plaatsvinden op 2 december 2014 en op de catwalk zijn onder andere Adrina Lima, Cara Delevigne, Candice Swanepoel en natuurlijk onze Doutzen te zien.

Als voorproefje op de Victoria’s Secret Fashion Show heeft de Britse Vogue besloten om een grote shoot te doen met een paar Angels. De Fashion Show zal dit jaar plaatsvinden in Londen, Engeland, dus vandaar dat daarom juist de Britse Vogue graag een shoot met de Angels wilde.  De shoot en de interviews met de modellen staat in het novembernummer van dit blad. De modellen zijn gefotografeerd door Patrick Demarchelier terwijl ze de meest prachtige jurken dragen. Op dit moment staat er alleen een teaser van de shoot op de website van Vogue UK. Op deze foto zijn vier van de Angels te zien, enkel gehuld in enorme gestreepte rokken in verschillende kleuren.

De rest van de foto’s en het interview is te lezen in het novembernummer van de Britse Vogue, deze vind je bij de boekhandels met een uitgebreider assortiment.

No more articles