Victoria Beckham’s limited edition Nailsinc.

Het is een druk jaar geweest voor mevrouw Beckham. Ze heeft het afgelopen jaar enorm veel zaken voor elkaar gekregen en ze heeft zelfs een aantal nieuwe locaties geopend van haar eigen label. Ze is ook UNAIDS International Goodwill Ambassador en heeft ze tijdens de British Fashion Awards de prijs gewonnen voor Brand of the Year.

Nu gaat ze niet alleen verder in de fashion, maar nu wilt ze dus ook kennis gaan maken met de beauty wereld. Ze gaat namelijk een samenwerking aan met het cosmetica merk NailsInc. Wij weten nu al zeker dat dit niet de laatste keer zal zijn dat ze een beauty samenwerking gaat doen. Victoria heeft twee limited edition nagellakjes ontworpen. De collectie is geïnspireerd op haar Japans-gabaseerde collectie: Victoria for Victoria Beckham spring/summer 2015.

Beide kleuren, Judo Red en Bamboo White, zijn chique en minimalistisch. De flesjes zijn ontworpen door Fabien Baron, met een zwarte en een witte matte finish met een heldere touch. Het is een soort oranje-rode en een nude lak. De lak bevat een stretch-to-fit formule, bekend van de jurken van Beckham. De bamboo die erin is verwerkt, versterkt je nagels. De kleuren zijn vooral bedoelt om te kunnen matchen met de collectie van Victoria for Victoria Beckham. De collectie komt in februari 2015 uit en zal een zeer exclusieve collectie zijn.

No more articles