Victiora Beckham’s eerste winkel

De fashionista en zakenvrouw Victoria Beckham opent haar eerste winkel in London. De winkel zal haar kleding lijn bevatten en strak interior.

Victioria ontwerpt al een tijdje en gaat nu eindelijk haar eerste boetiek openen in de buurt van Dover Street. Je zal zodra je de winkel inloopt geen grote en overweldigende lampen en kleuren vinden. Ze wilt er absoluut geen aandacht mee trekken. Naast een nette en beperkte van tassen voor het raam, vind je binnen een ruimte aan rust. Geen toeters er bellen, geen poespas. Het gaat er bij haar niet om het grootse en het indrukwekkende. Je moet dat juist in de stukken ontdekken, niet in de winkel.

Van buiten gezien gezien, is het moeilijk te bedenken dat de oppervlakte zo’n 560 m² is. De wanden zijn versierd met grote spiegels. Het plafond ook. Dit geeft een enorm mooi effect dat super strak staat in de gehele ruimte. Het geeft een optisch effect dat het groter is. De voormalige Spice Girl heeft voor het interieur samengewerkt met de Iraanse architect Farshid Moussavi. Zij heeft tot nu toe meer meegewerkt aan musea dan aan kledingwinkels, dus dit was een mooie uitdaging.

De winkel ziet er super strak uit en met alle collecties van VB in één ruimte weet je niet waar je moet kijken. Dus als je een keer in London bent, is dit zeker eentje om langs te gaan (of binnen te lopen).

 

 

 

No more articles