Vicky Pattinson stopt met Geordie Shore

Het is misschien niet echt fashion of beauty gerelateerd, maar deze meid heeft toch wel heel wat verandering gebracht in haar leven. Ze heeft het voor elkaar gekregen om nog meer fans voor zich te winnen.

De Geordie Shore ster heeft een heftige make-over ondergaan. Aan het begin van de reality serie was ze nog dik, waarna ze het roer omgooide en een jaar hard heeft gewerkt om er zo strak en slank uit te zien zoals we haar nu kennen. En niet alleen Vicky is afgevallen, ook vriendin en tevens Geordie Shore ster Holly Hagan heeft zich in het zweet gewerkt. Ondanks het strakke lijfje dat ze nu onder haar boobs heeft, is haar voorgevel niet gekrompen…

Vicky heeft in de serie heel wat status weten op te bouwen, ook al beoefent ze die niet zo uit in het huis. De groep is als een familie, waar Vicky een slimme en verstandige is. In de eerste seizoenen was ze samen een koppel met Geordie Shore ster Ricci. Ze waren al zelfs verloofd, totdat ze een punt zette achter hun relatie, die toch alleen maar bestond uit ruziƫn. De sfeer en de andere mensen uit het huis waren ook niet echt bevorderend voor de twee.

Dit is dan ook de rede dan Vicky nu stopt met de serie. Nu is ze al een tijdje samen met ijshockey speler James Morgan. Ze zegt dat James zeker een rol speelt in het besluit dat ze heeft genomen. Ze is in de jaren gegroeid als persoon. Niet alleen in gewone jaren, maar ook in Geordie Shore jaren. Ze zegt dat ze zich zo rond de 78 voelt in het huis.

Vicky heeft op zichzelf heel wat successen geboekt. Zo heeft ze haar eigen fitness dvd, een biografie boel geschreven, promoot ze diverse kledinglijnen en heeft ze haar eigen haarextentions lijn. Deze ”Geordie girl with the VIP edge” zal voorlopig nog te zien in het nieuwe seizoen, seizoen 9. Hierin is ze gekroond als Queen Vicky, Vicky in charge. Geordie Shore zal ook een seizoen 10 krijgen, helaas zonder Vicky.

 

No more articles