Verlovingsring voor mannen

Een verlovingsring voor mannen is een speciaal sieraad. Daar waar in het verre verleden de man traditioneel gezien de vrouw ten huwelijk vroeg, zijn de rollen tegenwoordig ook wel eens omgedraaid. Ook kunnen mannen elkaar tegenwoordig ten huwelijk vragen en dan komt een verlovingsring voor mannen natuurlijk ook uitstekend van pas om het huwelijksaanzoek op een speciale manier te doen plaatsvinden. Uiteraard kunnen aanstaande bruidsparen ook samen op zoek gaan naar een verlovingsring voor mannen als het huwelijksaanzoek al is gedaan of als al besloten is om te gaan trouwen. Ook dan kan er een set verlovingsringen worden aangeschaft.

<strong>Kenmerken verlovingsring voor mannen</strong>

De verlovingsring voor mannen verschilt uiteraard ten opzichte van de ringen die voor dames zijn ontworpen. De ringen voor mannen verschillen vooral in de uitvoering, want deze ringen zijn vaak breder en zwaarder. Met betrekking tot het materiaal zijn er talloze mogelijkheden, zoals goud, titanium, zilver of bijvoorbeeld witgoud. Een verlovingsring voor mannen kan een extra element bevatten, zoals een diamantje dat subtiel is verwerkt in de ring. Een diamantje in de ring dragen is namelijk al lang niet meer alleen voorbehouden aan de vrouwen.

<strong>Verlovingsring voor mannen kopen</strong>

Als er voor de partner een verlovingsring voor mannen gekocht gaat worden in verband met een huwelijksaanzoek, dan is het aan te raden om met de persoonlijke smaak op het gebied van sieraden van de man rekening te houden. Dat wordt natuurlijk lastig als de man in kwestie weinig tot geen sieraden draagt. In dat geval kan er met de persoonlijkheid en lichaamsbouw rekening worden gehouden. Bij een stoere en forse man hoort eerder een brede verlovingsring dan een smalle gladde ring, wat bij een fijn gebouwde man uiteraard wel weer tot zijn recht komt. Verder moet er bij het online kopen van een verlovingsring voor mannen natuurlijk rekening worden gehouden met de ringmaat.

 

Misschien vragen heel veel vrouwen zich nou af wat het beste sieraad is dat je kan kopen voor een man. Maakt niet uit of dit nou iets voor jouw vriend, man of een gewone vriend is. De meeste mannen dragen niet veel sieraden zoals de meeste vrouwen dit doen. Bij een vrouw is het geen probleem om armbanden, ringen en oorbellen te dragen, terwijl dit er bij een man misschien wel vreemd uit zou zien. Een goed sieraad voor mannen is bijvoorbeeld een ring of een dunne zilveren ketting. De meeste mannen houden niet van iets heel opvallends en dragen liever subtiele sieraden. Ik ging de uitdaging aan om een sieraad te kopen voor mijn vader. Hij houdt namelijk helemaal niet van sieraden, dus ik wilde heel graag iets voor hem kopen dat hij wel mooi zou vinden. Zo niet, dan kon ik het gewoon terug brengen naar de winkel en was dat probleem ook opgelost. Een tijdje later had ik een goede aankoop gedaan. Het was een hele simpele zilveren ketting. Hij was erg dun en daarom ook erg subtiel. Niet te opvallend en mijn missie is geslaagd, want ook mijn vader vindt hem mooi!

 

 

Gouden ringen voor heren zijn in allerlei maten en modellen verkrijgbaar en ook kan er een keuze worden gemaakt voor bijvoorbeeld een ring van witgoud of een combinatie om een eigen stijl mee te benadrukken. Vaststaat in elk geval dat gouden ringen voor heren bijzonder stijlvol zijn en voor een stoere of juist meer elegante uitstraling zorgen. De gouden ringen voor heren zijn dan ook in allerlei verschillende designs verkrijgbaar bij de juweliers, maar uiteraard ook online. Naast de reguliere gouden ringen voor heren zijn er ook bijzondere modellen verkrijgbaar, zoals in de vorm van een zegelring.

<b>Prijzen gouden ringen heren</b>

De prijzen van gouden ringen voor heren lopen nogal uiteen en dat is ook vanzelfsprekend, want er zijn diverse factoren verantwoordelijk voor het bepalen van de prijs. In de eerste plaats bepaalt het gewicht van de gouden ring een deel van de prijs, maar is er ook een onderscheid te maken in de exclusieve merken van herenringen. Wie rekening wil houden met de prijs van gouden ringen voor heren kan het beste online de mogelijkheden met elkaar gaan vergelijken. Dat geeft namelijk een concreet inzicht in het aanbod dat voor het budget beschikbaar is.

<b>Gouden ringen heren online kopen</b>

Naast dat het voor de hand ligt om de prijs van gouden ringen voor heren online te vergelijken net als de modellen, is het ook handig om meteen online een van de gouden ringen voor heren te bestellen. Dat biedt namelijk in de eerste plaats het voordeel van een ruim assortiment, maar ook de optie om op het gemak de betreffende herensieraden te vergelijken zonder dat er sprake is van verkoopdruk. Bovendien kan het voordeliger zijn om een van de gouden ringen heren online te bestellen, zodat er dus in elk geval meerdere voordelen aan verbonden zijn.

 

Heren kunnen voor zichzelf een prachtig sieraad uitzoeken uit het aanbod van herenringen van goud, maar dames kunnen hun partner uiteraard ook op een speciale manier verrassen door een schitterende gouden herenring te kopen. De herenringen van goud zijn in allerlei variaties verkrijgbaar, van simpel tot exclusief en van smal tot breed. Dat maakt het eenvoudiger om op basis van de bouw van de hand een keuze te maken uit het aanbod. Brede herenringen van goud passen bijvoorbeeld perfect om een vinger aan een brede hand en als de hand wat smaller is kan het model van de ring daarop worden uitgezocht.

<strong>Aanbod herenringen goud</strong>

Het aanbod van herenringen goud onderscheidt zich in de uitvoering, maar uiteraard ook in de prijscategorie. Hoe hoger het aantal karaat en hoe zwaarder de ring des te hoge zal de prijscategorie zijn. Een specifiek voorbeeld van een traditionele en klassieke herenring is de zegelring van goud. Zegelringen zijn tegenwoordig ook in meer moderne varianten verkrijgbaar, zodat er nog meer keuzemogelijkheden worden geboden. Herenringen van goud met een bewerking, steen of design vormgeving hebben net even wat extra’s dat de eigen identiteit nog beter tot uitdrukking laat komen.

<strong>Herenringen goud online kopen</strong>

In het aanbod van herenringen van goud is er genoeg keuze en na het vergelijken van een aantal modellen kan al snel een keuze worden gemaakt. Het is dan alleen nog een zaak van de goede ringmaat doorgeven en de bestelling kan online geplaatst worden. De meeste mannen zullen hun eigen ringmaat niet direct weten, maar daar is een simpele oplossing voor. In Europa wordt de ringmaat bepaald aan de hand van diamater van de binnenzijde van de ring. Een ringmaat 16 komt in dat geval overeen met 16 millimeter. Bij een man is de gemiddelde ringmaat gesteld op ongeveer 20,4, maar het is altijd aan te raden om de eigen ringmaat goed te berekenen.

 

 

No more articles