Beauty: Vaseline Intensive Rescue helpt jou de laatste wintermaanden door

Heb jij ook zo’n last van een droge huid net zoals ik, en wil je er wat aan doen? Het is winter, koud buiten, de lucht is droog en onze huid ook. Je hebt elke bodylotion geprobeerd maar je huid blijft maar droog. Dan is het nu tijd om jouw lichaam eens echt goed te verzorgen met Vaseline Intensive Rescue.

Jij hebt een bodylotion nodig die jouw droge huid direct voedt en herstelt, want voor een droge huid is oppervlakkige hydratatie niet voldoende. Vaseline Intensive Rescue biedt niet alleen langdurige hydratatie maar geeft ook directe en voelbare verlichting.

Binnen vijf dagen zie je het effect van je gevoede, stralende en vooral zachte huid.  De vochtreserves van de droge en zeer droge huid worden direct aangevuld en zorgen ervoor dat de huid het vocht vast houdt.

Verwen je handen met de Vaseline Intensive Rescue verzachtende handcrème, verwen je lichaam met Vaseline Intensive Rescue met een bodycreme of bodylotion. De producten zijn zo ontwikkelt dat ze niet plakken, direct verzorgen en verzachten. Alle Vaseline Intensive Rescue Moisture Locking producten zijn Hypo-allergeen en ongeparfumeerd.

Wil jij jouw huid laten stralen, zorg er dan voor met de verzorgende producten van Vaseline Intensive Rescue. Dat is de herstellende kracht van Vaseline.

 

No more articles