Vandaag: Michael Kors zet zich in voor world food day

Vandaag, 16 oktober, internationaal wereldvoedseldag. Tijdens deze dag willen we met zijn allen stil staan bij de vraag ‘wat voegsel nu eigenlijk voor ons betekent’ en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat iedereen in de wereld voldoende te eten heeft. Ontwerper Michael Kors laat op zijn manier zien dat hij deze dag steunt.

Michael Kors werkt samen met de United Nations Wold Food Programme om wereldwijde honger te bestrijden. In de Micheal Kors winkels in New York, Berlijn, Tokio, Hong Kong en Rio de Janeiro kan je gratis het “Watch Hunger Stop” t-shirt afhalen en daar een foto laten maken in de fotohokjes die in de winkels zullen staan. Jouw persoonlijke foto met het shirt krijg je toegestuurd zodat je deze kan delen op social media. Doutzen deed al mee aan deze actie en zette haar foto op Instagram. Bekijk de foto hier onder.

Iedereen die mee doet aan deze t-shirt actie zal zijn eigen foto voorbij zien kopen op Time Square! Dus je hebt ook nog your second of fameĀ op de meest toeristische plek in New York. Het enige minpuntje van deze actie is dat het shirt niet in Nederland af te halen is.

En wat doe jij to watch hunger stop?

No more articles