Valentino fall 2015 Haute Couture in Rome

Parijs haute couture’s fashion week zal de show van Valentino moeten missen. De collectie die in juli getoond zal worden is voor het komende herfst seizoen in 2015. Maar de twee designers van Valentino Maria Grazia Chiuri and Pierpaolo Piccioli hebben ervoor gekozen om de collectie te tonen in Rome, Italië. Zij hebben hiervoor gekozen omdat ze de opening willen vieren van hun nieuwe  flagship store in Piazza Mignanelli.

Dus tot nu toe lijkt het erop dat de spring 2015 collectie gewoon getoond zal worden in Parijs in januari. En het is ook nog eens bekend gemaakt dat Valentino een extra haute couture collectie zal gaan toen in New York aankomende december. So stay tuned.

De Haute couture show in Parijs zal van 25 januari tot 30 januari zijn. De merken die daar onder andere te zien zullen zijn zijn Chanel, Dior en Armani. Je kan zelf ook even een kijkje nemen op de site van de Paris Fashion Week om te zien wanneer welke collectie getoond zal worden.

Voor nu zullen we dus nog even moeten wachten. Gelukkig krijgen we in december een extra collectie te zien van Valentino. Voor nu hebben we wat foto’s op een rijtje van de mooiste creaties van de haute couture collectie.

No more articles