V91 The rebel issue

Sinds Miley vorig jaar voor het eerst op de cover stond van V Magazine is er veel gebeurd. Ze heeft een nummer 1 album uitgebracht die platinum is gegaan, ze heeft verteld dat haar vorige alter ego niet meer bestaat, naakt op een sloopkogel gezeten en ze was twerkend te zien met Robin Thicke. Terwijl ze druk bezig is met haar tour door Zuid-Amerika heeft ze onlangs een shoot gedaan voor de wereldberoemde Karl Lagerfeld.

Miley Cyrus, de 21 jarige zangers, is onlangs uit de kleren gegaan voor de fotoshoot van V Magazine. Karl Lagerfeld, de man die je zou kennen als mode ontwerper, kan toch wel wat met een camera. Hij was de fotograaf voor deze shoot. Op de cover is Miley te zien in een zwempak van bont, maar in het magazine zelf worden de plaatjes wat gewaagder. Wat vindt Karl er zelf van dat Miley naakt poseerde? “Your body is youth incarnate. I think in fact, you are a very decent girl and well educated, you just like to provoke. What is more fun than to shock the bourgeois anyway?”

Het is ook een zeer drukke week voor Miley, ze heeft onlangs met Jeremy Scott samengewerkt aan haar nieuwe collectie Dirty Hippie die werd tentoongesteld tijdens de New York Fashion Week.

Miley’s V uitgave ligt sinds 10 september in de Amerikaanse winkels. Als je ‘m zelf ook wilt hebben kan je een kijkje nemen op de website van V Magazine.

No more articles