Urban Decay Limited Edition: Naked Vault

Het Amerikaanse make-up merk komt met een heel speciaal pakket. Ze verkopen een limited edition pakket met al hun best verkochte Naked producten! Say what?!

Ja, een pakket met alle best verkochte Naked producten. Dat betekent dat de drie Naked pallettes er sowieso inzitten. Hierbij komen nog drie blush en contour trio’s, drie lipglosses en drie dubble-ended oogpotloden. We like. Maar het is helaas niet in Nederland te koop. Too bad for us. Wat je wel kan doen, is het online bestellen via de site van Sephora of via hun eigen site. Waarschijnlijk zullen ze snel uitverkocht zijn, want mensen die nog niks hadden van deze producten en ze wel heel graag wilden, is dit perfecte kans.

Of ze dit ook in de Spehora winkels gaan verkopen, is niet bekend. Wat we wel weten, is dat dit heel gaat aanslaan bij het publiek. Zo’n uitgave heeft Urban Decay nog nooit eerder gedaan. Het is namelijk echt een hebben-ding. Je krijgt het ook nog eens super mooi verpakt in een doos die zo fantastisch is.

Urban Decay heeft meerdere producten in de Naked lijn, maar in deze doos vind je dus alleen maar de bestsellers. Je hoeft maar één keer met je oog te knipperen en het is uitverkocht, zo waarschuwt Urban Decay al…

No more articles