truien online kopen

Waarom het zo leuk is om uw trui online te kopen

Online shopping is booming business. Ook bij dit jaar – tijdloze mode voor modebewuste mannen – stellen wij al even de groeiende populariteit van de webwinkel vast. In onze online shop kunt u dan ook 24/7 terecht voor al uw lievelingsstukken, inclusief deze schitterende truien. De moderne, modebewuste man heeft immers recht op moderne, modebewuste tools, zo vinden wij. Het doet ons dan ook plezier dat u massaal onze mening beaamt. Maar waarom is het eigenlijk zo leuk om truien en andere kledingstukken online te kopen? Koopt u die dan toch niet beter tijdens een ouderwetse shopping spree? Welnee, het antwoord is dus inderdaad ‘niet meteen’ en ‘zeker niet altijd’. Hieronder leggen we uit waarom, en wat er precies zo leuk is aan online truien kopen.

1. De beste deals
Een van de voornaamste redenen waarom online shoppen vandaag de dag zo populair is, is de eindeloze mogelijkheid op kortingen. Ook dit jaar geeft vaak en graag bijkomende kortingen bij minimale aankopen of bij het gebruik van website applicaties. Gratis verzenden, gratis retourneren, gratis extraatje… Welke klant houdt daar niet van? Alleen al het besparen van de transportkosten is verleidelijk.
Maar er is meer. Naast regelmatige kortingen geniet u online namelijk ook vaak van betere (lagere) prijzen in vergelijking met aankopen bij klassieke retailers. Zij hebben immers te maken met meer kosten, bijvoorbeeld ten behoeve van hun winkelruimten. Hier staat een lage prijs daarom vaak nog voor ‘namaak’ of ‘defect’. Online shoppers weten echter al lang beter. Erkende webwinkels worden immers nauwgezet gecontroleerd. Lage prijzen zijn er gewoon lage prijzen, tenzij dat anders wordt vermeld. Dat geldt niet enkel voor gadgets, boeken of accessoires, maar dus ook voor kleding zoals truien. Op het einde van de rit bespaart u online zo een hoop geld, zonder dat u moet inboeten aan kwaliteit.

 

2. Niet gebonden aan tijd en ruimte
In een online winkel bent u niet gebonden aan tijd en ruimte. U kunt altijd en overal bestellen, zonder dat u zich onnodig moet verplaatsen. Zo gaat het ook in de webwinkel van dit jaar. Hier hoeft u zich niet te houden aan openingsuren, want het internet is altijd open: dag en nacht, 24/7, bij regen, sneeuw of wind.

3. U bespaart tijd
Het kan af en toe natuurlijk best leuk zijn, maar offline shoppen is niet altijd zo romantisch als we het ons willen herinneren. In volle drukte van shop naar shop rennen, vaak zonder het gewenste resultaat: het kan soms ook best frustrerend zijn. U krijgt bovendien te maken met lange wachtrijen, drukke straten en winkels, temperatuurverschillen en andere onaangename bijkomstigheden. Meer dan eens zal het gebeuren dat zij een goed oordeel over uw aankoop beletten. Bovendien roven al deze zijsporen u van disproportioneel veel tijd.
Niets van dat alles is uw probleem tijdens het online shoppen. U moet niet naar een winkel. U moet niet rennen tussen winkels. U moet niet wachten in het pashok, voor de rekken of aan de kassa. Kortom: u bespaart tijd en kiest uw trui waar en wanneer u maar wilt. Uw aankoop probeert u uit in het comfort van uw eigen woning.

4. Meer en overzichtelijkere keuzemogelijkheden
Online loopt u nooit nog het risico van ‘zomaar een trui’ te kiezen omdat u ‘niets beter’ vindt. Hier kunt u namelijk in alle rust op zoek gaan naar precies datgene wat u zoekt. U krijgt niet alleen een zee van tijd, maar ook een enorme, ongeziene waaier van mogelijkheden. Daarin vindt u ongetwijfeld terug wat u zoekt, zonder dat u daarvoor half het land moet rondrijden. Bovendien kunt u uw keuzes hier snel helpen filteren via allerhande zoekmachines. Zo bent u razendsnel bij de trui van uw dromen.

5. Levering aan huis
Een van de allerleukste aspecten van online uw trui kopen is natuurlijk de thuislevering. Hier plukt u de vruchten van uw keuze voor online en bespaart u vele kilometers benzine. U kunt uw trui nu ook passen in de kalmte van uw privé-sfeer. Past hij u niet, dan kunt u hem gratis retourneren. Vandaag de dag kan de levering daarbij al zo snel gaan als binnen de 24u. Zo kunt u erg snel beslissen of deze of gene trui u al dan niet past. Online koopt u dus niet enkel zomaar een trui, u koopt ook rust en kalmte en bespaart gedoe.

6. Geen compulsief shopgedrag of extra kosten
Onderweg is de drang om te kopen erg groot, ook waneer u niet meteen vindt wat u zoekt. U bent er helemaal op uitgetrokken om iets te kopen, dus dan zult u ook minstens iets kopen. Deze compulsieve aankoopdrang vermijdt u online. Vindt u niet wat u zoekt, dan komt het misschien tijdens de volgende collectie wel voorbij. U zult nooit zomaar een trui kopen omdat hij in aanbieding staat. Als online shopper bent u aanbiedingen immers gewend en meer gefocust: u weet precies wat u wilt. Wat u niet wilt, koopt u niet. Wat u uiteindelijk niet bevalt, stuurt u kosteloos terug.
Dit aspect benadrukt zo meteen ook nogmaals hoe u online kosten bespaart. Wanneer u eropuit trekt om offline te gaan shoppen, blijven extra kosten namelijk niet beperkt tot foute impulsaankopen. U besteedt al snel (veel) meer dan u had voorzien. U moet zich verplaatsen, eventueel parkeren, even op adem komen op een terras met een kopje koffie… Benzine is ongetwijfeld de grootste kost, maar we spraken hierboven ook al over hoe tijdrovend offline shoppen kan zijn, zonder echte garantie op succes. Al deze factoren zorgen ervoor dat er heel wat extra kosten ontstaan die u online perfect kunt vermijden.

7. Geen storingen
We hadden het er hierboven al even over hoe offline shoppen niet altijd zo romantisch is als we het willen maken. We vermeldden de lange wachtrijen en het vele tijdverlies als voorbeeld. Een ander facet van offline shoppen is echter ook de druk van zaakvoerders en assistenten. Online vermijdt u deze koopdruk integraal en laat u zich enkel bijstaan in zover u dat wilt of nodig hebt. Via online chat en andere middelen hoeft u daarbij overigens hoegenaamd niet het contact met uw leverancier te verliezen, u kunt het alleen beter controleren. Zo koopt u uw trui altijd in alle rust en zonder extra druk. Een haastige en ongelukkige beslissing wordt op voorhand vermeden. Het risico op retourproblemen wordt meteen ingedijkt. Gaat het toch nog verkeerd, dan hoeft u niets te vrezen en kunt u uw miskoop gratis terugzenden.

8. Gemakkelijk vergelijken
Dit is misschien wel de grootste troef van de online shop. Het is een fantastische manier om een enorm breed assortiment van producten te bekijken en vergelijken. Zo komt u in een klap stappen dichter bij exact die ene trui die u zoekt aan exact die prijs die u ervoor wilt betalen. In plaats van een eindeloos selectieproces te moeten doorlopen, kunt u online met slechts enkele klikken veel diepgaander en gerichter zoeken. Dit geldt niet alleen voor de trui die u zoekt en de prijs daarvan, maar ook voor het type trui, de stofsoort, het merk… Het geldt zelfs voor de opvolging van de nieuwste modetrends, of om te kijken in welke combinaties uw nieuwe trui nu goed zou passen. Beter vergelijken en daardoor beter kopen kan nergens gemakkelijker dan online.

8. Online is easy
Zo kunnen we stilaan een voornaam besluit trekken: online is easy. Die reputatie is helemaal ongeslagen tijdens de laatste jaren. In de begindagen van het internet kreeg online shoppen immers al snel een minder goede reputatie. De betaalomgeving was vaak niet alleen onveilig, de betalingsprocedures waren vooral ook veel te omslachtig. Ondertussen liep je ook nog eens het risico op beschadigingen onderweg, verkeerde leveringen, of misgelopen communicaties.
Met de jaren werd hier echter enorme vooruitgang geboekt. De betaalomgeving is online uiterst veilig geworden, zelfs veiliger dan offline. Bovendien krijgt u tal van betaalopties: van PayPal tot Visa of Mastercard, iDEAL, overschrijving, krediet, cash on delivery… Er is geen betaalmiddel meer te bedenken dat niet online kan dienen. Procedures zijn uiterst transparant en kunnen op relatief korte tijd worden volbracht. Online is uw trui altijd slechts een paar muisklikken ver.
Blijft u vooralsnog liever weg van online betalingen, dan hoeft ook dat overigens geen belet te zijn om toch online te shoppen. Betaling bij levering blijft bij veel online shoppers populair en wordt meestal aangeboden zonder extra kost, ook bij dit jaar.

10. Online is fun
Met name deze laatste aspecten – het vergelijken van trends, het samenstellen van looks, het voorstellen van combinaties… – maakt online shoppen ook gewoon fun. Het is zo probleemloos, snel, handig en vrijblijvend dat het best ook een aangenaam tijdverdrijf is. Dat u daarbij niet over fortuinen moet beschikken om op het internet een goede zaak te doen, hopen wij hierboven te hebben bewezen. Sterker nog: online is de beste manier om op een leuke, ontspannende manier die dit jaar trui te vinden die perfect bij u past.

Uw eigen dit jaar trui
Die koopt u uiteraard best in onze dit jaar webshop. Aarzelt u daarom zeker niet om even bij ons langs te surfen. Wij zijn er zeker van dat we de trui van uw dromen in onze rangen hebben.

 

No more articles