Trendy sieraden merken

Je ontkomt tegenwoordig niet meer aan accessoires en daarom zijn wij op zoek gegaan naar de meest trendy sieraden merken!

MOOST WANTED, twee jaar geleden opgezet door Marinka Oostveen (24), is een sieradenmerk dat armbanden, kettingen, hoofdbandjes, enkelbandjes en sjaals verkoopt. Leer, katoen en hennep zetten de toon in haar sieradencollecties. Maar het zijn niet zomaar sieraden. MOOST WANTED staat voor pure en unieke handgemaakte sieraden.

Door het gebruik van natuurlijke materialen passen de sieraden van MOOST WANTED ontzettend goed bij de boho style. Deze stijl staat voor vrijheid en respect voor ieders eigen identiteit. In de wereld van de boho style, is heel erg veel aandacht voor details. Het verschil tussen iemand die zich eenvoudig kleed en iemand met een passie voor bohemian invloeden zit hem in de accessoires.

De sieraden van MOOST WANTED zijn heel goed met elkaar te combineren en kun je op allerlei manieren dragen. Je kunt een hoofdbandje bijvoorbeeld heel erg leuk met een hoed combineren. Dit maakt je outfit toch veel speelser?

Ga jij toevallig nog op vakantie naar het hippe Ibiza? De nieuwe ‘Ibiza collectie’ van MOOST WANTED wordt alleen aangeboden bij een paar winkels op dit party eiland. Check www.moostwanted.com voor alle andere hippe collecties van dit te gekke sieradenmerk!

Wat vind jij van de Ibiza collectie?

No more articles