Trendy shirts

Trendy shirts

Het is al lang geen taboe meer om bij een casual broek en colbert de stropdas er niet bij te combineren. De moderne man van tegenwoordig is verder niet zo heel erg modieus. Vaak veilig in wat hij draagt. Natuurlijk zijn er mannen die graag keurig en netjes gekleed gaan. Toch kiezen de meeste mannen een behouden weg wat kleding betreft. En dat is ook helemaal niet erg. De moderne man van deze tijd zal in de meeste gevallen een niet te opvallende garderobe hebben.

Hoe ziet de klerenkast van een man er in het algemeen uit? Die zal vooral gevuld zijn met spijkerbroeken, ondergoed, sokken een enkele nette blouse en verder wat zakelijke sweaters. We hebben nu één heel belangrijk kledingstuk nog niet genoemd, het t-shirt.
Een t-shirt heeft eigenlijk dezelfde status als de stropdas. Vaak vervuld het de ondergeschikte rol van hemd, en staat nooit in de belangstelling. Zelfs al vallen de mussen van het dak door de hitte, het t-shirt zal altijd zijn meerdere vinden in de blouse. Zou het nu ook niet eens hoog tijd worden voor het hemd om , net als die stropdas, het saaie alledaagse imago van zich af te schudden en te veranderen naar een trendy T-shirt?

Nu we toch al zover zijn dat de blouse ook eens een dagje vrij heeft en in de klerenkast mag blijven, laten we het T-shirt dan eens een goede make-over geven! Zou het bijvoorbeeld niet heel erg leuk zijn om naar de game conferentie een coole print op je T-shirt te dragen? Of misschien tijdens een presentatie gewoon een T-shirt onder je colbert eventueel met een leuke alledaagse afdruk?

De man die graag individueel is, een droom naleeft en positief is ingesteld wil dit graag vertalen naar zijn eigen unieke kledingstijl. Een dag op kantoor, met de kinderen er op uit, een avond met je partner op stap. Het kan allemaal in een T-shirt met bijpassende broek en schoenen. Er zijn zoveel verschillende T-shirt stijlen en mogelijkheden. Met print,zonder print, kleuren en maten. Meestal is een trendy shirt goed te mixen met een gewone spijkerbroek. Afhankelijk van het seizoen zijn combinaties met zomerbroeken,korte broeken heel goed mogelijk. De schoenkeuze is eigenlijk niet zo heel er belangrijk. Een trendy T-shirt kan heel goed samengaan met verschillende soorten schoenen.Dit mogen sportschoenen of nette herenschoenen zijn. Wat dacht u van een T-shirt met een stropdas als print? Of een print met het thema zeilboot. Deze boot heeft u nog niet, maar droomt er wel van. Samen met uw vrienden naar die te gekke popgroep, ook in bijpassend trendy T-shirt, spijkerbroek en sportschoenen.Of die presentatie met een stijlvol colbert en casual T-shirt nette broek en schoenen. Want zo is deze man, hij let wel op de combinatie en uitstraling van deze nieuwe look. Waar kan deze goed geklede man van de wereld beter terecht dan bij de webshop van dit jaar.

Het kledingmerk dit jaar is voor deze tijdloze en toch modieuze man op het lijf geschreven. Mannen die streven naar individuele vrijheid en een positieve instelling hebben kunnen met dit merk een statement maken. dit jaar geeft kleur hieraan en is de ideale keus voor deze man van de wereld.

[spb_section spb_section_id=”18927″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles