Trendy kleding voor mannen

Trendy kleding voor mannen

Over trends en trendy kleding bestaan nogal wat misverstanden. Met trendy kleding wordt niet bedoeld dat iemand achter iedere trend aan moet hollen en voortdurend de kledingkast moet vernieuwen.

Trends
Een trend is een verandering, een vernieuwing of een correctie van het bestaande. Mannen dragen soms kostuums, maar dat betekent niet dat een kostuum van 15 jaar geleden nog gedragen moet of zelfs kan worden. De snit is veranderd, de patronen zijn anders, de knopenrij of -rijen gewijzigd. Meegaan met een trend betekent zo nu en dan lekker online surfen, via sites zoals dit jaar, om te zien wat er nieuw is, of er een leuke aanbieding te vinden is en gebruik maken van het momentum om iets nieuws te bestellen.

Trendy
Als u als man graag trendy gekleed wilt gaan, dan is het een absolute aanrader om iedere maand een nieuw en trendy kledingstuk aan te schaffen, om vooral ook in de uitverkoop te neuzen en om bij aanschaf van iets nieuws, het oudste stuk ter beschikking te stellen van de plaatselijke kledingbank. Op die manier blijft uw garderobe bijdetijds. Gaat u nog een stap verder en kijkt u tevens wat er aan trends te vinden is, dan kunt u door een maandelijkse investering mee gaan met die trends. Want soms is de nieuwe trend een andere stropdas, bijpassende sneakers of geen shirt, maar een leuk T-shirt onder het colbert.

Gekleed
New Men gaan graag goed verzorgd de deur uit. Dat begint uiteraard bij mooie kleding, maar is pas af als alles er goed uit ziet. Een vaak opvallend onderdeel zijn ongepoetste schoenen of niet bijpassende, bijvoorbeeld witte, sokken. Dat is jammer, want het doet afbreuk aan de investering. Trendy gekleed gaan, betekent ook oog voor detail hebben. Zelfs bij extreem koud weer, vallen New Men op een positieve wijze op. Doordat ze een leuke pet of een hoed dragen, doordat de handschoenen echte handschoenen zijn en geen wanten, doordat ze geen ski-boots onder het kostuum dragen. New Men geen ten alle tijde gekleed door het leven.

Feest
Mooie, trendy kleding hoort natuurlijk bij een feestje of een avondje stappen. New Men lopen dan ook goed gekleed naast hun partner zonder af te troeven of extra op te vallen. Gewoon, er goed uitziend. New Men zonder partner laten via hun kleding zien dat ze geen houthakker zijn, maar dat ze van deze tijd zijn, van kleding houden, zorg aan hun uiterlijk besteden en dus een begerenswaardige partner zijn. Daarbij kan een mooie snor of een prachtige volle baard deel zijn van de trendy outfit. Bretels kunnen een bijzonder detail zijn, behalve wanneer de buik te zwaar is, want dan accentueren ze wat niet in beeld hoeft.

Gelegenheden
Er zijn allerlei gelegenheden, die om aangepaste kleding vragen. Zo kan een avondje banken in een oude jeans en een trui, terwijl een bruiloft om een mooi kostuum, met stropdas en leren schoenen vraagt. Een avondje bowlen met vrienden kan casual, maar een etentje met lief eerder wat chiquer. Iedere gelegenheid heeft een soort eigen dress code. Mocht u twijfelen, vraag dan altijd advies of overleg met uw partner, want ergens binnenkomen in de verkeerde kleding voelt niet lekker. Vaak is de opmerking dat het gewoon, casual is, de moeilijkste. Wat betekent dit? In ieder geval dat een stropdas niet verplicht is en dat een spijkerbroek met T-shirt niet gewenst is. Voor een wat officiƫlere gelegenheid betekent het dat een colbert gewenst is. Voor de bekendere omgeving dat het in een mooie jeans en een bijpassend modern shirt kan.

Seizoenen
Kenmerkend voor ons land zijn de seizoenen. Regent het of is het koud dan roepen veel mensen wel eens dat ze liever naar het zuiden willen verhuizen, omdat daar de zon altijd schijnt. Wie een tijdje in een zonnige streek heeft gewoond, weet als geen ander hoe heerlijk de seizoenen zijn. Vanwege de afwisseling en omdat er andere kleding gewenst wordt. Wie in een zomerbroek de winterkoude probeert te trotseren, is al snel overtuigd dat dit geen succes is. Bij ieder seizoen hoort andere kleding. Dat heeft natuurlijk te maken met de bescherming van ons lichaam, maar ook met de verrassende kant van mode. Een gekleed vest maakt New Men bijzonder. Trendy, stylish en warmbloedig. Alsof de Lord of the Manor zelf even voorbij komt. Dat geldt uiteraard alleen als de rest erbij past. Ongeacht het seizoen, is de basis altijd hetzelfde. Goed combineren, oog voor detail, passende kleuren en met plezier dragen. Zo kan zelfs een zomerse driekwart broek met T-shirt met opdruk een man er goed uit laten zien.

Sport en beweging
New Men zijn niet bang om te dansen of om, samen met de partner, dansles te nemen. Het is geen verplichting, maar wie weet hoe leuk het zijn kan, zal anders naar dansen, met name stijldansen, kijken. Dansen is sport en beweging is belangrijk voor een trendy man. Sport zorgt er voor dat er calorieĆ«n verbrand worden en het lichaam niet aan vetopbouw toekomt. Het helpt om wat kilo’s af te bouwen, op gewicht te blijven en om lekker in het vel te zitten. New Men zijn, betekent niet met een wasbordje moeten rondlopen. Het betekent geen overgewicht hebben, zorgen voor het lichaam, zodat kleding, zoals dat wel eens gezegd wordt, landt. Bewegen is altijd gezond en kent zoveel varianten dat er voor iedereen iets tussen zit. Zoals dat voor sommigen dansen kan zijn of worden.

Voeding
Een ander aspect is goede voeding. Wie op bier, cola, chips en pizza leeft, zal snel ervaren welke gevolgen dat heeft. Dit is namelijk een heel kostbaar dieet, aangezien binnen de kortste keren de garderobe niet meer past, omdat de maat naar boven toe bijgesteld moet worden. Gelukkig vindt u bij www.menofallnations.nl kleding in alle maten, dus daar ligt niet het grootste probleem. Dat ligt bij het later weer kwijt raken van dat overtollige lichaamsgewicht. New Men eten met verstand, lekker, maar wel gezond en zondigen regelmatig, maar met mate. Het lichaam is uiteindelijk datgene, dat de trendy kleding moet dragen, moet uitstallen en mooi doet zijn. Het is een belangrijk onderdeel van het totaal plaatje.

Lachen
Hoe trendy u ook gekleed gaat. Een gezicht als een oorwurm, chagrijn, cynisme en verveling maken alles stuk. Trendy New Men staan vrolijk in het leven, weten dat lachen gezond is en durven hun tanden te laten zien. Ze zijn vrolijk, vermijden misplaatste grappen en hebben glans in hun gezicht. Hun ogen verraden plezier in het leven, ze twinkelen en schijnen. Niks depressief of treurig. Daar is het leven te mooi voor. Natuurlijk leert het spreekwoord ons dat kleding de man maakt, maar New Men weten dat de man evenzeer de kleding maakt. Want is er niet ook het gezegde “Je kunt een aap wel een kostuum aantrekken, maar het blijft een aap”. New Men staan midden in het leven, genieten er van, zijn zorgzaam, een fijne partner, kunnen lachen en plezier maken en weten dat leuke kleding bijdraagt aan dat alles. Slodderige kleding maakt mannen slordig, prachtige kleding doet hen stralen en trendy kleding zorgt er voor dat ze die aandacht krijgen die ze verdienen.

 

No more articles