Trendsetter

Hierbij een overzicht van de hipste en meest trendy jurken van dit moment!

Rood!
Rood, roder, roodst. Het liefst zo fel mogelijk, om maar niet te verdwijnen tussen de witte tegenhanger en de witte sneeuw. Een prachtige rode strapless jurk, of een prachtige kanten rode jurk zoals die van Dolce & Gabbana. De celebrities weten er op de rode! Loper wel raad mee.

Black and white
Het altijd terugkerende thema zwart en wit gecombineerd. Daar kan je haast niet de mist mee ingaan. Een leuk jurkje met damstenen motief, of een zwart-witte zebra ‘bont’jas, wat dacht je van een zwarte kokerrok met een oversized colbertje erboven in het wit natuurlijk.

See through
Doorzichtige stoffen zijn hip deze winter! Gecombineerd met wit, zilver en bling, heb jij de perfecte winterlook in huis. Wat dacht je van een wit jurkje, met zilveren panty en een see through jasje.

Lengte?
Het maakt dit seizoen helemaal niets uit! Lang, kort of ertussenin. Dus daar hoeven we ons geen zorgen meer om te maken. Als je de trendy prints en stoffen aanhoudt zit je qua lengte altijd goed.

Oversized
Dan hebben we het over grote brede schouders in de colbertjes, over de tomboystijl, en natuurlijk de oversized jurken zoals Dolce & Gabbana goed demonstreren op de catwalk, met een prachtige rode oversized jurk.

No more articles