trends in mode

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken actief en ook de modewereld kent zijn nieuwe trends. Ook dit jaar mag u verwachten dat u weer stijlvol en modieus de deur uit kunt wandelen. Het is het jaar van het contrast, klassieke kleuren en felle accenten. De winter- en zomertinten mogen met elkaar gecombineerd worden en ook prints sieren het straatbeeld. U mag opvallen dit jaar. De aandacht mag op een geraffineerde en gedistingeerde manier getrokken worden. Bij dit jaar hebben wij ook dit jaar de meest moderne en elegante kleuren in onze nieuwe collectie waarmee u de laatste modetrends geheel voort kunt zetten. Onze artikelen zijn van hoge kwaliteit en beschikken over een zeer goede pasvorm. Met onze goed betaalbare prijs kunt u vandaag nog nieuwe items met een moderne uitstraling aan uw kledingkast toevoegen.

De klassieke en aardse tinten vormen de trend en bepalen het modebeeld van 2016. U zult zich afvragen: ‘deze kleuren worden toch altijd al gedragen?’ Dat klopt, maar het nieuwe jaar staat voor contrast; door toevoeging van fellere en zomerse tinten, die verwerkt zijn in de details, worden de donkere klassieke kleuren ineens een stuk moderner en meer verrassend dan voorheen. Aardse tinten, zoals bordeauxrood, donkerblauw, grijs, donkergroen en verscheidene bruinkleuren, worden voorzien van contrasterend gekleurde details. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een donkergrijze jas met lichtblauwe kraag of een donkerrood overhemd onder een lichtgrijze trui. Er zijn kleurcombinaties die samen ontzettend goed werken en elkaar juist versterken in tegenstelling tot kleuren die elkaar eerder afbreken. Bij dit jaar bieden wij een groot aanbod aan diverse klassieke kleuren waarmee u de trend van 2016 stijlvol toe kunt passen. Om u een inzicht te geven in deze trend en hoe u deze het best toe kunt passen in uw kledingstijl, geven wij een aantal tips voor wat u beter wel en niet kunt combineren.

 

Wanneer u van grijs houdt, heeft u het voordeel dat u deze tint met een zeer groot deel van de kleurenschijf kunt samenstellen. Grijs staat erg stijlvol bij rood (van fel tot bordeaux) en geeft een warme uitstraling. Deze combinatie staat erg mooi bij marineblauw of donkergroen. U kunt eventueel ook voor een zandkleurige broek kiezen, maar dat is minder contrasterend bij een lichtgrijze trui. Wij zouden u, in het kader van de trend, adviseren om dan voor een meer donkere kleur te kiezen. (Denkt u hierbij aan bordeauxrood, navy of donkergroen)
Bent u meer van de kleur marine, dan passen ook daar gelukkig veel tinten bij; zowel klassiek als pastel. Een donkerblauwe trui staat erg chic op een lichtgrijze, zandkleurige of camelkleurige broek. Mag het voor u wel wat aparter? Denkt u dan eens aan rood of donkergroen. Deze zijn minder contrasterend dan de lichte kleuren, maar kunnen uw outfit wel extravaganter dan de gebruikelijke kleuren maken. Mag het nog een beetje meer? Neemt u dan eens een lichtblauwe of koraalrode broek. Dit zorgt voor een speels effect waarmee u de zomerse en winterse tinten in feite met elkaar verbindt.
Donkergroen is een zeer chique kleur, maar iets moeilijk te combineren. Lichtgrijs en zandkleuren zijn hier prachtige kleuren bij en vormen altijd een winnende combinatie. Donkerblauw tekent hier minder af, maar is wel erg chic. Donkerrood zorgt bij groen nogal snel voor een ‘kerstsfeer’; dit is zodoende een aardig gewaagde kledingkeuze.
Als laatste kijken we even naar de bruintinten. Deze niet altijd even gemakkelijk te combineren, maar kunnen zeer zeker fashionstatements vormen. Donkerbruin gaat zeer mooi samen marine, babyblauw, lichtgrijs en zandkleuren. Geel is een absolute dooddoener. Kiest u voor lichtere bruintinten, zoals beige en cognac, dan heeft u aan zwart, rood en verschillende accenten blauw zeer goede opties.

 

De trend is, zoals u vermoedelijk gezien heeft, in principe eenvoudig; klassieke en egale kleuren worden voorzien van contrasterende kleuren; veelal de zomerse, fellere tinten en diverse prints. Zo kunnen overhemden met dessins goed gecombineerd worden met egale broeken en jasjes om zo de focus op de print te houden. Te veel aandacht vragende kledingstukken bij elkaar vormt een disharmonie en komt chaotisch over; dat staat ook niet gelijk aan de trend van dit jaar. ‘Less is more’, maar die ‘less’ mag gerust opvallen.

De winter bestaat uit de donkere en klassieke kleuren waarbij deze worden versterkt met zomerse accenten. In de zomer wilt u natuurlijk wat meer vrolijke kleuren, maar daarnaast ook de trend voor ogen blijven houden. Hoe kunt u er dan modieus en stijlvol bijlopen tijdens de aankomende en warme seizoenen? Heel eenvoudig; u draait het winterproces om. Bij dit jaar hebben wij een groot aanbod aan zomerse en chique kleuren die perfect aansluiten bij modebeeld van dit jaar. Wij geven u graag een paar adviezen mee die u mee kunt nemen naar het nieuwe seizoen. Koraalrood, babyblauw, zachtgeel en zelfs lichtgroen zijn veelvoorkomende kleuren wanneer de dagen weer warmer worden en de winterjassen in de kast mogen blijven. De zomerse tinten hebben een guitig karakter, maar kennen wel wat meer aandachtspuntjes dan de klassieke en donkere kleuren die vrijwel iedereen kan dragen. Bent u wat lichter van huid, dan kunnen felle tinten soms wat te veel van het goede zijn en uw ongewenst wat bleek maken. Een felle kleur geel is alleen aan te raden als u gemakkelijk bruint; deze tint werkt namelijk niet zo mooi samen met een lichte huid; u kunt beter een zachtere geel nemen. Zomerse kleuren die daarentegen wel goed passen bij een lichte huid, zijn koraalrood, babyblauw, abrikoos, grasgroen en roze. Bruint u wel gemakkelijk? Dan kunt u bij een zeer groot deel van de kleurenschijf terecht. Wilt u niet in al te lichte tinten verschijnen? Kiest u dan voor zowel een donkere als een lichte kleur. Hiermee zet u de trend van het contrast voort en maakt u de outfit geraffineerd. Koraalrood of lichtblauw staat prachtig onder een donkerblauwe broek en is daarnaast stijlvol en gedistingeerd.

U kunt ook, als u klassieke en donkere kleuren draagt, zelf contrasterende items toevoegen om uw outfit een modieuze en moderne look te geven volgens de laatste trends. Denkt u eens aan een hoed, bretels, sjaaltjes of riemen in frisse en felle kleuren om de klassieke tinten te doorbreken en een fashionstatement te maken. De opvallende elementen zijn niet alleen echt van deze tijd, het laat tevens uw feilloze gevoel voor de laatste mode zien. Op terrasjes, feestjes of andere gelegenheden, zelfs op het zakelijke terrein, vormt u een ware verschijning.

U heeft waarschijnlijk niet alle tijd om u zich volledig te focussen op de laatste trends en hoe deze toe te passen in uw dagelijkse outfits. Moment dat u begint met klassieke en donkere kleuren heeft u al 80 procent van deze missie voltooid. Voegt u hier wat frisse en zomerse elementen aan toe, zich uitende in diverse accessoires (mochten de contrastkleuren nog niet verwerkt zijn in de stof) en u heeft deze modemissie uitstekend volbracht. Bezoekt u vanavond nog onze online webshop en bekijk onze moderne collectie van dit jaar. U bespaart niet alleen hoge parkeerkosten, ook de drukke winkelstraten mag u achter zich laten. Voor een stijlvolle gedistingeerde look, geheel volgens de laatste trends, zien wij u graag terug in onze webshop!

]

No more articles