Trend forecast: voorjaar 2015

Nu shoppen al een tijdje in het teken staat van de wintersale, staan we te trappelen om een glimp van de nieuwe voorjaarscollecties op te vangen. Wat trekken we aan wanneer deze winterse storm ein-de-lijk voorbij is geraasd? Gelukkig zijn modetrends niet zo onvoorspelbaar als het weer. Dit zijn 3 trends om te rocken in de lente van 2015.

• Elk jaar roept Pantone een Color of the Year uit en voor 2015 is dat Marsala. Go chic en mix deze wijnrode kleur met zwart of neutrals. Of draag ‘m met denim als je in een casual bui bent. Wil je all the way gaan? Kies dan voor ton-sur-ton en hul je van top tot teen in deze classy tint.

• Het ruitpatroon Gingham, wat Elle.com uitriep tot dé print voor komend voorjaar, was niet van de catwalk af te slaan. Mix ’n match verschillende Gingham prints met elkaar voor een speelse setje of maak een statement met een maxirok of crop top in dit patroon.

Snake print is zó 2015. Met een paar laarsjes of een handtas in dit reptielenprintje geef je jouw garderobe een instant update. Slangenprint bestaat uit neutrale kleuren en is daardoor makkelijk te combineren met zwart, wit, denim, basics in grijstinten of je favoriete accentkleur.

Je hoeft natuurlijk niet op een enorme shopping spree te gaan om er stylish uit te zien. Want met slechts enkele statement items kun je je capsule wardrobe al lente-klaar maken. Simpel, duurzaam en budget-vriendelijk! Alle afgebeelde looks vind je bij Stylepit, waar je nu tijdelijk 10% korting op de outlet ontvangt.

 

No more articles