Trend: Business Look

Het is ons op de redactie opgevallen dat sinds een tijd bol.com een nieuwe weg is in geslagen. Het staat helemaal vol met leuke fashion & beauty musthaves. Het thema van 2015 is dan ook ‘Vind de stylist in jezelf’. Waar bol.com eigenlijk bekend staat om de online verkoop van boeken, elektronica en huishoudelijke artikelen zijn er nu dus een heleboel leuke nieuwe productcategorieën. Het assortiment van bol.com is onwijs groot, namelijk meer dan 9 miljoen artikelen. Daarnaast zijn er al meer dan 24.000 beauty producten!

Om artikelen gemakkelijk te kunnen vinden bij bol.com zijn er categorieën samengesteld, zoals Mooi & Gezond en Sieraden & Horloges. Het enige probleem is dat wij als vrouwen nu nóg een webshop hebben waar we lekker veel keus hebben en uren lang op kunnen shoppen!

Het eerste wat mij opviel toen ik afstemde op bol.com is dat er een keuze gemaakt kan worden op basis van 6 looks. Deze looks zijn Business look, Casual Friday, Partyproof, Lazy day, Perfect date en Feeling sporty. Erg handig, want zo kan je gemakkelijk artikelen zoeken die jij dan nodig kan hebben. Ieder thema kent een eigen moodboard dat gemaakt is door bekende bloggers uit Nederland en België. In deze moodboards laten zij hun favorieten laten zien bij de thema’s.

Ook ik heb enkele favoriete producten op Bol.com. Als eerst dit mooie horloge van Swarovski.

Een vrij simpel horloge, maar wat nu helemaal hip is om naast je horloge enkele armbandjes te dragen. Bijvoorbeeld deze armbandjes:

Met een mooi lakje op je nagels van Essie, kan je goed voor de dag komen en ben je helemaal klaar voor de zomer.

 

Als je het iets heftiger wilt, dan kan je kiezen voor mooie grote oorbellen en heftige make-up. Zo kan je alle producten combineren voor zowel een dag als een avond look.

Om inspiratie op te doen voor producten voor de zomer of nieuwsgierig bent naar de favorieten van bekende fashion bloggers kan je kijken op bol.com/styling

 

 

No more articles