Totally tote

De totally musthave is op dit moment de tote bag. En deze komen in veel varianten, maar degene die je echt moet hebben zijn de stoffen tote bags.

Ik bezit een tote bag zo lang als ik me kan herinneren. Je kan ze letterlijk voor alles gebruiken. Het antwoord is altijd tote bag. Als je denkt dat deze tote bag armoedig staat bij je fashionable outfit heb je het verkeerd. Tote bags zijn nou eenmaal super goedkoop wat alleen maar een voordeel is. Tote bags kunnen je outfit juist helemaal maken.

Je moet tote bags niet gebruiken als je duizend spullen moet meenemen, want dan zal ‘ie het vast snel begeven. Tote bags zijn designed om juist weinig dingen mee te nemen. Als je bijvoorbeeld een kort dagje op school hebt of even gaat winkelen met vriendinnen. Ze worden ook steeds vaker gespot bij festivals. Het is simpelweg het handigste tasje ever, als je niks erin hebt zitten aan het einde van de dag rol je ‘m op en heb je er geen last meer van. Je bent er ook nooit iets in kwijt, want een tote bag bestaat uit één grote ruimte.

Wij hebben de allerleukste tote bag gespot. Je kan ook meerdere varianten zelf shoppen op de site van Modemusthaves.

No more articles