Tom Ford Black Orchid

De nieuwe geur van Tom Ford heet Black Orchid en is een sensuele en luxe geur die de rijkdom, de donkere tonen en de allure van de zwarte orchideeën weergeeft.

De pittigheid van deze geur staat centraal voor de moderne en tijdloze creaties van Tom Ford. De flacon is noch strak, noch sierlijk en is gemaakt van zwart geribbeld glas. Op de voorkant staat er een gouden plaatje met de naam van de geur en het merk erin gedrukt. De dop en de kop van de flacon is heel subtiel afgewerkt met een zwarte dop die ook geribbeld is. Om de hals van de fles zit een sierlijk gouden kettinkje dat verzegeld is met het Tom Ford logo. De geur maakt een onvergetelijke statement van iconische stijlen en wereldse glamour. De geurnoot is oriëntaals en is helaas niet navulbaar.

Het gezicht van deze geur is niemand minder dan model Cara Delevigne. Zij straalt als de beste uit wat bij deze geur hoort: pit en passie. Een andere editie van de Black Orchid is de Velvet Orchid. Van dezelfde naam Black Orchid, is er ook een mannengeur en een lipstick.

Hij is te verkrijgen in een 30 ml, 50 ml en een 100 ml. Je kan hem bij de parfumerie kopen vanaf €66 voor een 30 ml. Je kan er eventueel ook nog een gezichtscrème bij kopen die bij de geur hoort.

No more articles