To wear or not to wear

Yes! De trui is weer helemaal terug in het modebeeld deze winter. Heel fijn en vooral lekker warm. Er zijn verschillende trends gesignaleerd. Zo is het helemaal hip om een trui te dragen met lange achterkant en korte voorkant. Ook de lange jurktruien doen het goed. De lange truien kun je dragen met een panty, een legging, een leren broek of een skinny jeans, natuurlijk met een mooi paar laarzen eronder. De kortere truitjes worden gedragen met kokerrokken of een rok met ruitmotief. De echt korte (navel)truitjes kunnen goed gecombineerd worden met een hoge taillerok.

De trui is een ideaal kledingstuk om in je kast te hebben hangen en met de steeds strenger wordende winters ook een echte musthave. Verder is de trui een ideaal kledingstuk om online te kopen omdat truien meestal wel goed passen.

Deze winter komt Givenchy met een grote collectie truien , voornamelijk gebaseerd op youthful prints zoals Bambi. Gecombineerd met een mooie panty en afgemaakt met een riem, heb je een casual maar hippe outfit gescoord.

No more articles