Tijgerprint pumps

Tijgerprint, wie kent de print nou niet? De print is wereldwijd razend populair en dat is niet voor niets. De print wekt een heleboel emoties op. Zo komt het echte dierengevoel in jou en anderen naar boven wanneer jij tijgerprint draagt. Vandaar dat tijgerprint ook vaak met erotiek wordt geassocieerd wordt en het een veel gebruikte print is in de lingerie wereld.

Maar ook onder de shirtjes, broeken en accessoires is de print erg populair. Zo ook onder de pumps! Je bent ze vast al wel eens tegengekomen, de tijgerprint pumps zijn een echte must have en erg trending! Je moet wel uitkijken dat de pumps niet ordinair gaan staan en met wanneer je ze draagt. Zo kan je ze niet echt dragen naar nette gelegenheden, maar zijn ze wel erg leuk om te dragen wanneer jij een feestje hebt of lekker een nachtje op stap wilt. Ze kunnen ook goed gedragen worden naar thema feestjes!

Het leuke aan het kopen van tijgerprint pumps is dat je ze leuk kan combineren, omdat er ook heel veel accessoires in tijgerprint te koop zijn. Ga daarom voor een leuk bijpassen tijgerprint tasje om jou look helemaal af te maken. Ik zou je dan willen aanraden te gaan voor een clutch. Een clutch is een klein sierlijk tasje zonder draagband. Deze tasjes staan altijd erg vrouwelijk en chique.

Vind jij tijgerprint wel heel erg leuk, maar wil je niet jou hele pump in tijgerprint hebben? Kies er dan voor om alleen de hak in tijgerprint te nemen. Zo heb je toch een tijgerprintje, maar valt hij niet al te erg op.

Studs zijn helemaal in de mode op dit moment. Met hakken met studs loop jij er dan ook zeker volgens de laatste trends bij en zal jij een hoop blikken trekken.

Ga voor lekker hoog! Zo lijken je benen langer en dunner en komt je kleding ook beter naar voren.

Een witte broek erboven om het contrast te vergroten.

weheartit.com

No more articles