The color purple

Paars een kleur die het altijd goed doet in de wintermaanden. Alle kleuren paars kunnen deze winter gedragen worden, maar let wel op: overdaad schaadt. Dus kies één paars item (of een broek, of een shirt, of een tas, of schoenen) en combineer dit met een neutrale kleur.

In dit geval kiezen we dus voor een paars jurkje, maar zorg ervoor dat je make-up neutraal blijft en je er een zwarte of grijze panty onder draagt. Je kunt ook experimenteren met paars en blauwtinten, of paars en bruin. Je tas kan je aanpassen aan de kleur panty. Verder kun je er een zwarte of blauwe bolero op dragen om je schouders en armen te beschermen tegen de kou.

Verschillende tinten paars daar hebben we het al over gehad, alles is mogelijk. Aubergine, felpaars, donkerpaars. Een andere kleur die deze winter zijn intrede doet is amethistpaars, deze kleur vindt zijn oorsprong bij een lila tot donkerpaarse doorzichtige steen. We zagen deze kleur onder andere terugkomen bij Chanel, veelal gecombineerd met blauwe of bruine kledingstukken.

Wat dacht je van een leuke paarse oversized sweater met een felblauwe riem, zwarte panty en felblauwe blokhakken. Het geheel is dan af te maken met een felblauwe muts. (Chanel bontmuts)

No more articles