The Christopher Kane for NARS collectie

Christopher Kane, de bekende Schotse mode ontwerper, heeft bekend gemaakt dat hij samen gaat werken met NARS cosmetica. De collectie zal ‘The Christopher Kane for NARS collection’ gaan heten.

De nieuwe collectie bevat producten voor de lippen, ogen en wangen. Afgelopen maandag middag was er een modeshow van meneer Kane voor de lente/zomer collectie van 2015 en op de gezichten van de modellen waren de nieuwe producten al te zien. NARS wilt het graag nog een grote verassing houden en er komen binnenkort geen campagne foto’s van de nieuwe collectie naar buiten. We moeten jammer genoeg ook nog even wachten op deze spectaculaire samenwerking, want de collectie komt pas in het voorjaar van 2015 uit. Tegelijkertijd met de collectie van Christopher Kane. Het is overigens geen verassing dat NARS en Christopher samenwerken. Vanaf 2012 werken ze al regelmatig samen voor zijn modeshows in Londen.

Christopher vertelde: “NARS has been a long-standing and valued partner of ours, so this collaboration was an obvious fit. NARS has the same unapologetic aesthetic that is signature to the Christopher Kane brand and I’m excited to share what we’ve created together.”

De enige sneak peek die we hebben gekregen van deze nieuwe collectie was dus maandag tijdens zijn modeshow. NARS en Kane willen verder nog helemaal niks laten zien. We zullen dus echt moeten wachten tot mei 2015.

No more articles