The Beauty Book by Kenneth Willardt

Beauty liefhebbers, opgelet! De Deense beauty, fashion en celebrity fotograaf heeft een nieuw boek uitgebracht: The Beauty Book. In dit boek laat hij een verzameling zien van de mooiste beautylooks van celebs en bevriende modellen. Hij viert schoonheid op de manier zoals hij het ziet en het het beste kent: door zijn modellen intiem, vrij en creatief de fotocamera te laten verleiden. Alsof hij niet achter z’n camera zou staan, maar ervoor. Alsof hij het door z’n ogen ziet en niet door een lens.

Willardt, geboren in een wijk in het noorden van Copenhagen, is een fotograaf die veel heeft samengewerkt met bekende mensen als Lara Stone en Georgia May Jagger. Hij heeft shoots gedaan voor Vogue, Glamour, Cosmopolitan, InStyle en meer. Ook heeft hij campagnes mogen doen voor grote en bekende merken als Dior, Nivea, Target, Revlon en veel meer. Willardt heeft op de Deense School voor Fotografie gezeten en hij is verkozen tot beste fotograaf door de professionele fotografie industrie, grpubliceerd door PDN Magazine. Tegenw

Het is een boek vol inspiratie en kunst. De tijdloze schoonheid van modellen en celebrities. Het zit vol met dynamische foto’s van modellen die hun schoonheid en persoonlijkheid bloot leggen voor de camera. En alles staat vastgelegd. Het is een nieuw level van beauty en fashion wat kunst betreft en de fijnste kiekjes wat fotografie betreft.

Het boek kost €98 via teNeues Publishing Group. De opbrengst gaat naar het Franse goede doel SSF (Sauveteurs SansFrontières). Dit is een medische organisatie die overal ter wereld levens red, ongeacht nationaliteit of religie. Zij zetten dokters, verpleegsters, psychologen en vrijwilligers in.

No more articles