The 2 Bandits x PacSun

Het sieradenmerk The 2 Bandits gaat een samenwerking aan met het Amerikaanse kledingmerk PacSun. De sieradenlijn die ze zullen uitbrengen heeft country en kust invloeden. De lijn is nu al te koop online en in de PacSun filialen en het heet “The Outlaw Club”. De sieradenlijn bevat ringen, cuffs, armbanden en kettingen. De hoogste prijs ervan is 25 dollar, zodat de shoppers meerdere dingen kunnen kopen en kunnen werken met verschillende laagjes.

Het is niet de eerste keer voor PacSun dat ze een samenwerking aangaan met een ander merk of mensen. Eerder dit jaar, kort geleden nog, hebben de twee Jenner zusjes Kylie en Kendall twee keer een samenwerking gehad met het kledingmerk. Zij kwamen toen vooral uit met kleding. In deze collectie van The 2 Bandits zal je dus veel verschillende sieraden tegenkomen. Ze hebben het meest gebruik gemaakt van de kleuren blauw en zilver. Het model die te zien was in het lookbook is Kelley Ash.

Hieronder hebben we een aantal foto’s uit het lookbook van PacSun. Je kan zelf ook een kijkje nemen op de site van PacSun, ze verzenden ook naar Nederland! En sinterklaas en kerst komen er natuurlijk weer aan, je zal vast de enige zijn die dit als cadeautje aan iemand geeft.

No more articles