Terry Richardson voor Valentino

Terry Richardson is (half) te zien in de nieuwe reclamebeelden van het merk Valentino. Dit is overigens niet de eerste keer dat de twee samenwerken. Eerder in een seizoen was Terry ook te zien. Deze keer toont hij de Valentino’s Resort 2015 Accessoires collectie. De studs, waar Valentino om bekend staat, zijn zoals altijd te zien. En in plaats van wat basische kleuren als zwart, wit en nude zien we nu juist allemaal verschillende kleuren. En ook nog eens door elkaar. Waar je aan moet denken bij deze collectie is de regenboog.

De collectie bevat sandalen, hakken, tassen, sneakers en armbaden. En natuurlijk allemaal in het regenboog thema. De naam van deze collectie is Rock Runner 1973 en dat is te danken aan de opvallende, felle kleuren.

Terry Richardson is natuurlijk geen model, zoals de meeste wel zullen weten. Terry is een bekend fotograaf. Hij heeft voor bladen gewerkt als Rolling Stone, GQ, Vogue, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, i-D, en Vice. Ook heeft bij bekende merken op zijn CV staan, denk bijvoorbeeld aan  Marc Jacobs, Aldo, Supreme, Sisley, Tom Ford, Yves Saint Laurent en nog veel en veel meer. De celebrities zijn dol op Richardson. Artiesten zoals Miley Cyrus en Lady Gaga doen vaak shoots met hem en hij heeft voor beiden ook al videoclips geregisseerd.

No more articles