Teaser Chanel nr.5

We hebben het al eerder ergens in een artikel genoemd, maar nu is het zover. De teaser van Chanel N°5 is gister uitgebracht!

Eindelijk kunnen we iets gaan zien en beginnen met genieten van de nieuwe Chanel commercial. En niemand minder dan Gisele Bündchen speelt erin en is het nieuwe gezicht voor deze wereldbekende geur.  En er is voor ons als Nederlander zijnde iets speciaals aan deze commercial. Onze eigen Michiel Huisman speelt namelijk mee met Gisele. Een beetje Hollande glorie in het Franse modehuis.

Wat we krijgen te zien in de teaser is natuurlijk de mooie Gisele, hier nog zonder Michiel… In de teaser draagt ze een badpak en houdt ze een surfplank vast. Beide van Chanel zelf uiteraard. We zien verschillende settings met Gisele: surfend in de ocean, poserend in een soort schoot, met de geur en een klein meisje, close-ups  van haar gezicht…  Wat de rol zal zijn onze Huisman is nog niet te zien in de teaser. Hoe hij eruit komt te zien en wat hij zal gaan is dus nog een verrassing.

De naam van deze campagne is The One That I Want. Dit is ook meteen hetgeen waar je mee kan hashtagen. 15 oktober wordt de hele trailer gelanceerd. Wij kunnen niet meer wachten!

 

Bekijk hier de hele film… Met Michiel…

 

No more articles