Taylor Swift voor Wonderland Magazine

Bijna onherkenbaar poseert de 24 jarige zangeres voor het Wonderland Magazine. Na lang kijken waren wij er ook eindelijk achter wat er nou zo anders aan haar was. En dat zijn haar wenkbrauwen! Taylor heeft normaal redelijk dunne lijntjes boven haar ogen, maar voor deze shoot zijn ze meer a la Cara Delevingne. En wij vinden het prachtig.

Het is opgetelde de tweede cover die Taylor doet voor dit magazine binnen twee jaar. Taylor poseert voor de cover van Wonderland met minimale make-up, nat achterover gekamd haar en een witte gebreide trui. Wonderland Magazine is een Brits magazine en zal verschijnen voor de maanden november/december. De fotograaf van deze shoot was Thomas Whiteside en de styling is gedaan door Danielle Emerson. Terwijl draagt, zoals we zeiden, een witte trui op de foto van het merk BOSS Hugo Boss. De titel luidt ‘Shake it off with the Princess of Pop Taylor Swift’.

De prinses van pop heeft onlangs haar album uitgebracht én een wereldtour aangekondigd! Taylor wilde al lange tijd heel graag doorbreken in gebieden anders dan Noord-Amerika en Engeland. Voor degenen die het gemist hebben, Taylor komt volgend jaar ook naar ons kikkerlandje. De laatste keer dat ze hier was was in 2011 met haar Speak Now tour.

Bekijk hieronder de foto van Taylor.

No more articles