Taylor Swift voor People

People Magazine viert hun 40ste verjaardag en daarvoor hebben ze Taylor Swift uitgenodigd om een cover uit 1974 na te maken. De vrouw die in 1974 op de cover stond van People was Mia Farrow. Dat was overigens ook de eerste uitgave die People uitbracht.

Taylor Swift, de 24 jarige zangeres, schittert op de cover van de nieuwe uitgave van People Magazine. Terwijl ze poseert met een parelketting in haar mond probeert ze Mia Farrow’s Great Gatsby look na te doen. Taylor is de perfecte persoon hiervoor, ze heeft hetzelfde blonde haar en smalle gezicht als Mia. De nu 69 jarige Mia Farrow was tijdens de fotoshoot 29 jaar. Zij was toen ook te zien in de film The Great Gatsby samen met acteur Robert Redford. In het interview vertelde Taylor ook nog over haar liefdesleven en haar muziek. “It’s really been a liberating and freeing time.”

Zoals we weten is Taylor nu druk bezig met de promotie van haar nieuwe album ‘1989’. Het eerste nummer dat we kennen van het nieuwe album is Shake it off. Het is een vrolijk up-tempo nummer dat gaat over het feit dat er altijd wel mensen zijn die je willen zien falen. En eigenlijk zou je dat van je af moeten schudden. Taylor is volledig gestopt met country muziek, ze is nu helemaal into popmuziek.

Op 20 oktober ligt deze uitgave in de winkel. Op de website van People kan je meer lezen van het interview.

No more articles