Taylor Swift reageert op de social media hype over haar navel

American Sweetheart Taylor Swift is cover girl van het moment. De ene week zien we haar op de cover van Wonderland en de week daarna is ze gekozen als covermodel voor Lucky Magazine. Taylor Swifdt is op de cover te bewonderen in een little black dress met daarover een wit leren jasje. De zangeres draagt aan fashionable hoedje en gouden accessoires.

In het interview met Lucky Magazine onthult Taylor Swift iets waarop fans en nieuwsgierigen al maanden op wachten: waarom zien we nooit haar navel? Taylor wordt vaak in croptops gespot, maar nooit op zo’n manier dat haar navel zichtbaar is. Wat is er mis met Taylor’s navel vragen haar fans zich af, of heeft ze überhaupt wel een navel?

“I want that to be a mystery. As far as anyone knows based on my public appearances, they haven’t seen evidence of a belly button. It could be pierced. They have no idea. If I’m going to get some sort of massive tattoo, it’s going to be right next to my belly button because no one’s ever going to see that.”

Blijkbaar is Taylor Swift (en de fans ook) vergeten dat er een keer paparazzi foto’s zijn gemaakt van haar in bikini. Bekijk de bikini foto hier om het mysterie op te lossen.

No more articles