Taylor Swift op de cover van ASOS Magazine

Of je haar nu leuk vindt of niet, om Taylor Swift kan je niet meer heen. De bekende popster is overal en zingt de ene hit na de andere, haar laatste album is zo vaak verkocht dat hij platina is geworden. Verder is er deze week bekend gemaakt dat Taylor Swift met haar inkomen van 57 miljoen dollar per jaar in de top 5 van best betaalde sterren onder de 30 staat.

Maar na platina albums, een volle bankrekening en een paar rollen in films is Taylor Swift nog lang niet klaar. De laatste tijd wordt de zangeres ook steeds vaker op de cover van modebladen en in editorials gespot. Taylor Swift verscheen op de cover van Wonderland Magazine en eerder deze week kwamen al foto’s naar buiten van Taylor’s cover voor Lucky Magazine. Het magazine van de Britse website Asos is het volgende blad waarop Taylor Swift op de cover te bewonderen zal zijn.

Taylor Swift is covermodel voor het januari nummer van het blad van de modewebsite. Qua styling is er gekozen voor opvallende metallic outfits en zachte pastelkleurtjes. In een interview met Asos Magazine vertelt Taylor Swift over haar vriendschap met topmodel Karlie Kloss.

Het magazine is nog niet uit, maar wij hebben hieronder wel alvast de foto’s!

 

ASOS Magazine

No more articles