Tassen à la Vivienne Westwood

Welk merk droomt er nou niet van een samenwerking met the queen of punk, Vivienne Westwood. Tassenmerk Cambridge Satchel Company heeft dit werkelijkheid gemaakt. Het tassenmerk pakt groots uit voor zijn vijfde verjaardag en gaat samenwerken met Vivienne voor een limited edition tassen collectie.

De tassen zijn geïnspireerd op de ‘Pirate’ collectie uit 1981 van Vivienne Westwood. Julie Deane, oprichtster van Cambridge Satchel Company: “Met ons bedrijf hebben we een typische engelse tas terug in het straatbeeld gebracht. Als een typische engelse ontwerper was Vivienne Westwood de meest logische keuze voor een samenwerking.”

De collectie bestaat uit tassen in twee verschillende maten in drie kleurcombinaties: geel en zwart, wit en rood en bruin en zwart. Voor ‘maar’ 195 euro ben je trotse eigenaar van een klein tas, en gooi er nog 35 euro bovenop en dan mag je de grote versie bij je tassen collectie voegen. Vanaf oktober liggen de tassen in de winkel bij Westwood en Cambridge Satchel Company.

No more articles