Sylvie Meis opnieuw verliefd!

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Sylvie Meis en Rafael van der Vaart bekend maakten een punt te zetten achter hun huwelijk. Dit kwam voor velen als een schok en daarom werd er veel over gepraat. Rafael van der Vaart had al snel een nieuwe liefde gevonden, namelijk Sabia Engizek. Sylvie had daarentegen wat moeite met het vinden van de juiste man en heeft daarom goed van haar single leven geproefd. Sinds Sylvie single is, is er eigenlijk geen week voorbij gegaan zonder nieuwtjes over deze Nederlandse beauty.

Een tijdje geleden werd bekend gemaakt dat Sylvie een nieuwe man in haar leven heeft toegelaten, de zogenaamde Amerikaanse zakenman Samuel Deutsch. Volgens bronnen heeft ze hem ontmoet toen ze in de rij stonden bij een Starbucks filiaal. Ze zegt heel gelukkig te zijn, dit geeft Sylvie aan in een interview met Metro. Sylvie nam haar snoepje mee naar het welbekende Duitse oktoberfest en de twee konden niet stoppen met elkaar knuffelen en kusjes geven. Ook verscheen ze met Samuel op de rode loper bij het Pink Ribbon Gala in Z├╝rich. Er lijkt iets te zijn ontstaan tussen deze tortelduifjes!

Tevens willen de twee gaan samenwonen, maar niet in het oude huis van Sylvie. De zakenman voelt zich daar niet prettig bij, aangezien ex-man Rafael van der Vaart daar ook heeft gewoond.

Wij zijn benieuwd hoe lang dit gaat stand houden, jullie ook?

No more articles