Sylvie Meis concurreert met Victoria’s Secret

Afgelopen maandag konden dan eindelijk gaan genieten van de volledige versie van de Victoria’s Secret Fashion Show 2014. Maandagavond werd deze uitgezonden en konden alle modellen in de sexy lingeriesetjes gaan bewonderen samen met gastartiesten Taylor Swift, Ariana Grande, Hozier en Ed Sheeren. Maar de modellen van VS zijn niet de enige die zich zo kunnen laten zien.

Daarbij komt dat de feestdagen niet compleet zijn zonder een holiday campagne. Deze heeft VS afgelopen week uitgebracht waarin we de modellen nog een keer (en natuurlijk wel vaker) kunnen zien stralen. Alsof ze niks anders te doen hebben… Onze eigen Nederlandse Sylvie Meis is namelijk een soort van Neerlands Angel… Naast Doutzen die de echte Angel is, natuurlijk. Sylvie komt tegenwoordig ook jaarlijks met een holiday collectie voor Hunkemöller. Daar mag een campagne niet bij missen. Of ze nou echt met elkaar concureren, weten we niet en dat kunnen we ook niet echt zeggen. Wat wel opvalt, is dat beide campagnes geschoten zijn in London.

Typische elementen uit de Britse hoofdstad komen in de beide campagnes perfect naar voren: bewakers, dubbeldekbussen, de Big Ben, etc. In beide reclames zien we deze elementen. Wat wel leuk is, is dat je in die van VS ad hun nieuwe parfum ziet. Dit matcht heel goed met de wings van de Angels.

No more articles