sweater rood kopen

Durf te dragen: rood

dit jaar is er, zoals de naam al doet vermoeden, voor elke man. Voor elke man die droomt, een doel voor ogen heeft en zijn individuele vrijheid wil behouden. Voor elke man die er goed uit wil zien. De collectie van dit jaar is tijdloos én modern. De collectie van het merk bestaat uit onder andere uit shirts, sweaters, jassen en broeken. dit jaar is altijd in beweging. Wij zijn altijd bezig met het ontwikkelen van de beste modellen, pasvormen en kleuren. Dit alles mét oog voor detail en trends. Hierdoor is onze collectie altijd on point.  Daarnaast is de kleding van dit jaar onderling goed te combineren. Dit komt door onze zeer complete collectie en het gebruik van basiskleuren zoals blauw, wit en rood. Deze laatste kleur vinden veel mannen lastig of gedurfd, maar met een rode sweater van dit jaar hoeft dat helemaal niet het geval te zijn.
[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Een rode trui is namelijk een breed begrip. We hebben bordeauxrode, felrode en lichtrode truien. Rode truien met een ronde hals, een V-hals of een col. Ruimvallende of op u figuur aansluitende sweaters, u bepaalt wat bij u past, maar de kleur rood kunt u bijna niet omheen. Het is een trendkleur en zorgt altijd voor een frisse blik. Op een feestje in combinatie met een mooie donkere spijkerbroek of op kantoor met een bruine pantalon. U kan een rode trui ook prima dragen in een stoere combinatie met een goede blouse eronder, een verwassen jeans en een sneaker. Gaat u liever voor een nettere look, draag dan een goede witte blouse onder een rode trui met V-hals en een mooie donkere pantalon.  Hoe u rood ook combineert, de kleur staat eigenlijk iedereen goed. Rood haalt een lichte huidskleur op en bij iemand met een donkere huid knalt de kleur nog eens extra.
Rood straalt levendigheid uit. Door het dragen van de kleur rood toont u uzelf energiek en onverslaanbaar. Hierdoor is rood ook heel geschikt om te dragen naar bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of een presentatie.

Dat een rode sweater onmisbaar is in uw garderobe is nu wel duidelijk. dit jaar heeft een grote selectie rode sweaters opgenomen in de collectie. Wilt u opvallen en kiest u voor felrood? Of blijft u liever op de achtergrond en gaat u voor bordeaux? Gaat u voor de kleur rood in uw vrije tijd en kiest u voor een ruimvallende sweater of gaat u op chique en draagt u een aansluitende sweater met blouse en das?
Voor welke kleur rood of model sweater u ook kiest, dit jaar staat altijd voor kwaliteit en aandacht voor detail. De kleding is goed afgewerkt, gemaakt van de fijnste stoffen en hebben een uitstekende pasvorm. Er is altijd een model dat bij u past. U voelt zich er comfortabel in en kan al uw activiteiten zonder zorgen ondernemen. Bestellen kan heel makkelijk in de online webshop van dit jaar.

 

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles