Surinaamse gouden sieraden

Het maken van de keuze van een nieuw sieraad is niet gemakkelijk. Je ziet tegenwoordig bij de celebrities veel Surinaamse gouden sieraden. Als alle bekende mensen deze sieraden dragen, weet je zeker dat je goed zit! Op het internet begon ik rond te kijken naar Surinaamse gouden sieraden om een idee te krijgen van wat ik eigenlijk wilde. Goud heeft een grote waarde, dus ik wilde geen impulsieve aankoop doen waar ik later spijt van zou krijgen. Na een aantal uren speuren op het internet had ik wel een paar mooie sieraden gezien. Toch wilde ik liever iets kopen waarvan ik meteen wist dat het ook goed paste.

Ik ging naar een juwelier die alleen maar Surinaamse gouden sieraden verkocht. De ene ring was met steentjes, de andere was helemaal van goud. Ook lagen er prachtige armbanden en mooie dunne kettingen. De juwelier kwam aanlopen met een rekje vol met gouden kettingen. Er was er een die meteen mijn aandacht trok. Hij sprong er tussen uit en ik was meteen verkocht! Ik paste de ketting en hij was helemaal het einde. Ik draag deze ketting nog elke dag.

Een paar dagen geleden liep ik met een goede vriendin door het winkelcentrum uiteraard bekeken we overal de sieradenwinkels. Nadat we op een terras van een kopje koffie met appeltaart hadden genoten liepen we naar de volgende sieraden winkel. Toen we de winkel inliepen zag ik een grote vitrine met bijzondere chique Blush sieraden. Ik wilde deze sieraden wat beter bekijken en ging bij de vitrine staan. Kort daarna kwam er een verkoopster met de vraag of ik een van deze Blush sieraden wilde passen.

Omdat ik alleen maar even wilde kijken bedankte ik de verkoopster en keek weer verder in de vitrine. De blush sieraden waren prachtig om te zien. Opeens zag ik een hele mooi ring liggen met een beetje mintgroene steen erin verwerkt de ring had dezelfde klassiek chique stijl als de rest van de blush sieraden. Mijn vriendin was bij de vitrine met gouden sieraden uitgekeken en kwam toen naast me staan. Ze vond de blush sieraden ook geweldig mooi om te zien. Ze zei met deze blush sieraden mag je echt gezien worden. Nadat we nog even hadden staan kijken liepen we de winkel weer uit op naar de volgende sieraden winkel.

 

Vorige week was ik een rondje met de hond aan het lopen toen ik me opeens bedacht dat mijn buurmeisje binnenkort jarig was. Ik besloot om voor haar een mooie bedelarmband te gaan kopen en liep met de hond naar het winkel centrum. Toen ik bij de sieraden winkel binnen liep zag ik een man met een papier in zijn hand van de ene naar de andere vitrine lopen omdat het erg druk was in de winkel was er geen verkoopster over om de man te helpen. Toen zag ik dat hij bij de vitrine met Exoal sieraden stond en ik liep naar hem toe

Surinaamse gouden sieraden

Ik vroeg of ik de man misschien kon helpen. Hij zei graag en vertelde toen dat hij voor zijn vrouw EXaol sieraden zocht maar dat ze er al een hele collectie van had. Hij had op een papier geschreven wat ze zo ongeveer allemaal al had aan Exoal sieraden. In de vitrine lag een mooie felgekleurde trendy armband waar een bordje bij stond dat het de nieuwste collectie was. Ik liet het de man zien en ik zei tegen hem vraag een van de verkoopster of ze nog meer Exoal sieraden van deze nieuwe collectie hebben er zit vast een mooi Exoal sieraad tussen wat je vrouw mooi zal vinden. Hij bedankte me voor de hulp en ging op zoek naar een van de verkoopsters.
Een paar dagen geleden was ik in de tuin aan het werken toen er een man voorbij wandelde die ik al een tijdje niet meer gezien had. Deze man had altijd heel erg last van eczeem op zijn armen en ik zag toen hij voorbij liep dat het bijna helemaal was weggetrokken. Ik maakte een praatje met hem en ik zei gaat goed met je eczeem het is bijna weg zie ik. Toen vertelde hij dat hij ontzettend baat had bij magneet sieraden. Dankzij het dragen van deze sieraden was het eczeem een stuk minder geworden.

Hij zei toen het werkt echt en liet mij zijn magneetsieraden. Zien. Naast het feit dat ze voor deze man zo goed werkte zagen ze er ook heel stijlvol uit. Ik zei dat ik ze er ook erg mooi vond uitzien en hij vertelde dat hij daar nog nooit echt goed naar gekeken had maar dat hij er ontzettend blij mee was omdat de magneetsieraden zo goed werkte voor hem. We maakte nog kort een praatje over het weer en toen liep de man met de magneetsieraden weer verder.

 

 

No more articles