Supertrash opent Flagship store en jij kan er bij zijn

Supertrash, Nederlands topmerk opgericht door Olcay Gulsen, die overigens ook woensdag te zien is in ‘The Ultimate Shopper’, opent opnieuw haar deuren in Amsterdam. De winkel op de Leidsestraat is afgelopen drie weken omgebouwd tot Flagship store. De store is een voorbeeld voor de andere winkels, binnenkort zullen ze allemaal deze boutique uitstraling hebben.

Voorheen waren de openingen van de Supertrash winkels alleen voor genodigden. Voor deze keer heeft de eigenaresse besloten het voor al haar klanten te vieren, en is dus iedereen welkom. Lucky us! Olcay: “Ik wil dit graag vieren met onze trouwe bezoekers en fans. Zij maken het succes van SuperTrash mogelijk en daarom vond ik het tijd hen persoonlijk te ontmoeten en te bedanken”.

De bar van de winkel zal de gehele dag open zijn, waar een echte barista je voorziet van een goede bak koffie en wat lekkers. Het goede nieuws is dat Olcay hier ook aanwezig zal zijn én je kunt zelfs een coffee date met haar winnen.

Hoe? Stuur een mailtje met motivatie waarom juist jij quality time met Olcay verdient naar newstore@supertrash.nl. Wie weet zit jij 5 oktober wel naast Olcay aan de bar!

Opening: 5 oktober, SuperTrash store, Leidsestraat 9, Amsterdam.

No more articles